Widzę, że zwierzaki odebrały wszystkim chęć do dodawania fotek w tym temacie wiec postanowiłam, że ja coś dodam.
Jak już wspominałam Lorena i Stiven byli sobie bardzo bliscy. Pewnego dnia Stiven podjął ważną decyzje. Uświadomił sobie, że Lorena jest miłością jego życia i chce być z nią do końca życia. Zaprosił ją wiec na romantyczną kolacje.

Gdy już zjedli co mieli zjeść wstał, uklęknął.....

.....i.......oświadczył się jej.!

Lorena oczywiście się zgodziła. Po powrocie do domu postanowili upieczętować swój związek...

Macie tu zdjęcie mojej rozanielonej parki, ale żeby nie było każdy sam się na pewno domyśli co się działo chwile wcześniej (ja nie wnikam, chyba należy im się chwila prywatności)

No i kurde wpadka.! Ja tu daje bb żeby młodzi mogli się sobą nacieszyć, a Lorena jak na złość o 4 rano (w sobotę) zrywa się z łóżka i pędem do łazienki, no a jakby tego było mało to jeszcze wystąpił fajny bug bo moja simka spala w ubraniu codziennym w tym w butach na obcasie ;D

No tak wieczorem brzuszek się już trochę zaokrąglił i trzeba było powiedzieć Stivenowi.

Biedak wraca z pracy a tu niespodzianka.
-jak to w ciąży.?! Przecież jak wychodziłem tego tam nie było.!

A tak naprawdę to szybko pogodził się z tym, że będzie ojcem i chyba nawet się ucieszył

Lorena tez była zachwycona zawsze marzyła o dzieciach.

Na dziś to tyle muszę trochę pograć bo powoli kończą mi się zdjęcia. Mam nadzieje, że ktoś coś doda bo trochę się nudno robi..