![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widzę, że zwierzaki odebrały wszystkim chęć do dodawania fotek w tym temacie wiec postanowiłam, że ja coś dodam.
Jak już wspominałam Lorena i Stiven byli sobie bardzo bliscy. Pewnego dnia Stiven podjął ważną decyzje. Uświadomił sobie, że Lorena jest miłością jego życia i chce być z nią do końca życia. Zaprosił ją wiec na romantyczną kolacje. ![]() Gdy już zjedli co mieli zjeść wstał, uklęknął..... ![]() .....i.......oświadczył się jej.! ![]() Lorena oczywiście się zgodziła. Po powrocie do domu postanowili upieczętować swój związek... ![]() Macie tu zdjęcie mojej rozanielonej parki, ale żeby nie było każdy sam się na pewno domyśli co się działo chwile wcześniej (ja nie wnikam, chyba należy im się chwila prywatności) ![]() ![]() No i kurde wpadka.! Ja tu daje bb żeby młodzi mogli się sobą nacieszyć, a Lorena jak na złość o 4 rano (w sobotę) zrywa się z łóżka i pędem do łazienki, no a jakby tego było mało to jeszcze wystąpił fajny bug bo moja simka spala w ubraniu codziennym w tym w butach na obcasie ;D ![]() No tak wieczorem brzuszek się już trochę zaokrąglił i trzeba było powiedzieć Stivenowi. ![]() Biedak wraca z pracy a tu niespodzianka. -jak to w ciąży.?! Przecież jak wychodziłem tego tam nie było.! ![]() ![]() A tak naprawdę to szybko pogodził się z tym, że będzie ojcem i chyba nawet się ucieszył ![]() ![]() Lorena tez była zachwycona zawsze marzyła o dzieciach. ![]() Na dziś to tyle muszę trochę pograć bo powoli kończą mi się zdjęcia. Mam nadzieje, że ktoś coś doda bo trochę się nudno robi.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|