View Single Post
stare 23.10.2011, 17:36   #6
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Zwierzaki są najfajniejszym dodatkiem do 3, ale niestety dostarczyły mi parę błędów, takich jak mrożenie się gry podczas zmiany aktywnej rodziny, tj. przy zmianie nie ma tego okienka przetwarzania danych, a zostaje mi jedynie martwy obraz Appaloosa Plains. Jeszcze mnie irytuje fakt, że od instalacji dodatku co mniej więcej godzinę wywala mnie do pulpitu. W ogóle zszokował mnie fakt, że EA zrobiła tyle nowych interakcji i animacji (miałem nawet wątpliwości co do wsiadania i zsiadania z grzbietu konia czy zapinania psa na smycz, a jednak!), to na plus. To chyba najbardziej rozbudowany pod tym względem dodatek serii, tak samo z meblami i ubraniami. Wszystkie zwierzęta są super, imo najbardziej konie i psy Otoczenie jest według mnie średnie, ale sam jego jesienny klimat jest ok. Jednak nie potrafię porządnie się przestawić z nowoczesnych metropolii na spokojną wieś. Plusem jest to, że gra chodzi płynnie w AP. Z tego co jeszcze zauważyłem, nowym warzywem do hodowli są marchewki To tyle moich wywodów tutaj.
  Odpowiedź z Cytatem