|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Zwierzaki są najfajniejszym dodatkiem do 3, ale niestety dostarczyły mi parę błędów, takich jak mrożenie się gry podczas zmiany aktywnej rodziny, tj. przy zmianie nie ma tego okienka przetwarzania danych, a zostaje mi jedynie martwy obraz Appaloosa Plains. Jeszcze mnie irytuje fakt, że od instalacji dodatku co mniej więcej godzinę wywala mnie do pulpitu. W ogóle zszokował mnie fakt, że EA zrobiła tyle nowych interakcji i animacji (miałem nawet wątpliwości co do wsiadania i zsiadania z grzbietu konia czy zapinania psa na smycz, a jednak!), to na plus. To chyba najbardziej rozbudowany pod tym względem dodatek serii, tak samo z meblami i ubraniami. Wszystkie zwierzęta są super, imo najbardziej konie i psy
Otoczenie jest według mnie średnie, ale sam jego jesienny klimat jest ok. Jednak nie potrafię porządnie się przestawić z nowoczesnych metropolii na spokojną wieś. Plusem jest to, że gra chodzi płynnie w AP. Z tego co jeszcze zauważyłem, nowym warzywem do hodowli są marchewki To tyle moich wywodów tutaj.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Myślałam że dodatek mnie zawiedzie i szybko znudzi,tak jak dwójka, ale tak się nie stało. Strasznie rozbudowany, każde zwierze ma ze wszystkim interakcje, na razie nie zauważyłam błędów, wszystko wydaje się być bardzo dopracowane. Na razie nie mam żadnych zastrzeżeń, oprócz tego że strasznie to dużo miejsca na dysku zajmuje.
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Pograłem dziś dłużej awięc mogę się podzielić z Wami moją opinią.
Miasto mi się podoba i to bardzo. Jak wczoraj będąc w grze piętnaście minut widziałem jednorożca tak dziś przez trzy godziny go nigdzie nie było. Mam rodzinkę z Simem, beaglem i koniem fryzyjskim. Mieszkam przy patwiskach na które konik często uczęszcza Nie wiem jak u Was ale u mnie centrum społecznościowym stał się pobrany sklep zoologiczny Sam sklep choć dużo do gry nie wnosi podoba mi się. Zawsze jakoś urealnia grę, a skoro mam EL to czemu miałbym go nie mieć? Wykupiłem w nim zwierzęta by terraria nie stały puste. Ale u mnie rodziny są bezlitosne! Od kilku dni w tym sklepie włuczą się małe dwa szczeniaczki sąsiadów. A ja tam jeżdżę i je karmię. Cmentarz im ładnie wyszedł. Zbudowałem opuszczoną farmę nie wiem po co ale pasuje jak na równiny AP. Zapomniałem powiedzieć że mam również żako- Piórka , świnkę Benka i ryjówkę Nosalka Co do innych jeżdżących konno. Dziś u mnie w mieście jechał na koniu policjant. Czyżby kanadyjska konna? ![]() Najbardziej mi się nie podoba obecność dzikich koni w mieście. Ja sobie przebywam z psem w parku a tu nagle z trzy takie dzikusy przebiegają przez ten park Ale ogólnie mam miłe wrażenia z gry Wciąga skubana jak nie wiem co
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|