Ten kolo to Vekart, czy tak jakoś, doczytałam

Ale mu chyba jednak imię zmienię, bo faktycznie, dziwnie się kojarzy. Za to imię jego matki, to Norma.
Kolejne fotki, na dzisiaj ostatnie

Norma wchodzi na konia po raz pierwszy. Za dobrze jej poszło...

Vekart po małym retuszu, na spacerze z Lassie. Niestety, ale chyba jej muszę założyć obrożę, chociaż niezbyt korzystnie to wygląda, bo Lassie ma włochatą szyję. I tak lepiej to wygląda niż w dwójce...

Grzegorz i norma na przejażdżce. Wygląda to trochę jak jazda w zastępie, ale tak nie jest. Po prostu w miarę równocześnie kazałam im iść w to samo miejsce. Jeśli ktoś odkryje metodę na jazdę z grupą to proszę o info!

Rodzice dogonili synalka konno

Po jeździe konikami trzeba się zająć. Wyczyścić, przytulić, dać przysmak itd..

Jak ja kocham koniki!

Nichole z żako o imieniu... Toto

Vekart ze szczurkiem, imienia nie pamiętam.

Dom Ćwirów jest wręcz oblegany, przez dzikie zwierzęta. Koty, psy, konie, a teraz mamy jednorożca, do kolekcji. Mogłam go złapać kodem, ale nie chciałam. W AP mam czarną klacz i wcale jakaś super to ona nie jest. Ten jednak jest typowym jednorożcem, jak ze zwiastuna. Ma nawet.... bródkę.

Jednorożec zaczepia Mortimera. A mówiłam Lassie, nie węsz tyle na cmentarzu, bo obudzisz zmarłych! Muszę wynieść te groby na cmentarz, a tak tego nie chcę... No chyba, że je wyniosę, a na parcelę Ćwirów wstawię atrapy z BuyDebug.