|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten kolo to Vekart, czy tak jakoś, doczytałam
![]() Kolejne fotki, na dzisiaj ostatnie ![]() ![]() ![]() Vekart po małym retuszu, na spacerze z Lassie. Niestety, ale chyba jej muszę założyć obrożę, chociaż niezbyt korzystnie to wygląda, bo Lassie ma włochatą szyję. I tak lepiej to wygląda niż w dwójce... ![]() Grzegorz i norma na przejażdżce. Wygląda to trochę jak jazda w zastępie, ale tak nie jest. Po prostu w miarę równocześnie kazałam im iść w to samo miejsce. Jeśli ktoś odkryje metodę na jazdę z grupą to proszę o info! ![]() ![]() Rodzice dogonili synalka konno ![]() ![]() Po jeździe konikami trzeba się zająć. Wyczyścić, przytulić, dać przysmak itd.. ![]() ![]() ![]() Nichole z żako o imieniu... Toto ![]() ![]() Vekart ze szczurkiem, imienia nie pamiętam. ![]() Dom Ćwirów jest wręcz oblegany, przez dzikie zwierzęta. Koty, psy, konie, a teraz mamy jednorożca, do kolekcji. Mogłam go złapać kodem, ale nie chciałam. W AP mam czarną klacz i wcale jakaś super to ona nie jest. Ten jednak jest typowym jednorożcem, jak ze zwiastuna. Ma nawet.... bródkę. ![]() Jednorożec zaczepia Mortimera. A mówiłam Lassie, nie węsz tyle na cmentarzu, bo obudzisz zmarłych! Muszę wynieść te groby na cmentarz, a tak tego nie chcę... No chyba, że je wyniosę, a na parcelę Ćwirów wstawię atrapy z BuyDebug. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Anie-skąd masz zebre??? Jest taka sliczna!
Horsez -daj numer do Olka-szukam faceta dla Mikejly ![]() Deidre i Mikejla stały się już duzymi dziewczynkami. Sara Jesica miała już dość zycia w zatłoczonym mieście i paparazi więc wraz z córeczkami przeniosła się do AP (oczywiście paparazi razem z nią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czas leciał,dziewczynki stały się już nastolatkami. Mikejla żądna przygód,nowych doznań i znajomości wyjechała do szkoły z internatem. deidre zaś przeprawidziła się do domku obok by móc załozyć chodowle koni. Pierwszym,który zaadoptowała był mały źrebiaczek Serafina. Dziewczyny bardzo szybko się polubiły ![]() ![]() Gdy Serafina urosła,Deidre zaczeła ją trenować. Nie zapomniała też o Black'u-dzieki niemu miała przecież wygrywać zawody. Między Serafiną a Black'iem zaczeło iskrzyć. Koniki postarały się o źrębiątko i tak na świat przyszedł mały Kajetan-pół mamusi i pół tatusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS: Jedyne dzikie lesne zwierzątko,które udało mi się zobaczyc. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|