![]() |
#1151 |
Reputacja: 10
|
![]()
OMG.!
Horsez Olek jest takiiiiiiii Slicznyyyyyyyyyyy! Ma taką jakby azjatycka urodę może to przez te czarne cudne oczy ![]() ![]() Mam nadzieje, że chociaż synek Loreny i Stivena będzie jako taki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1152 |
|
![]()
Macie naprawdę ładnych ludzi, tylko pozazdrościć...
![]() Powróciłam do głównej rezydencji Ćwirów, jako że domek, w którym mieszka rodzina Kirk, odłam Ćwirów, ma za mały dom na konie. W AP mam parkę arabów i na pewno je będę odwiedzała, a w SV mam parkę... zebr i suczkę rasy Collie, o imieniu Lassie. Przypomnę, że rodzina to Grzegorz z żoną (nie pamiętam imienia) i dwójką dzieci, chłopakiem nastolatkiem, o imieniu Venkart i dziewczynką z podstawówki, Nichole. Gra tak nazwała dzieci, a ja nie mam w zwyczaju zmieniać imion. Grzegorz jest w równej linii potomkiem Mortimera, nie pamiętam tylko które to pokolenie. Venkart i Tito (albo Nana, nie rozróżniam tych zebr ![]() ![]() Lassie pragnie bliżej poznać Nichole... ![]() Najważniejszą sprawą, wręcz priorytetową, było wybudowanie stajni dla zebr. Niestety nie było miejsca na tak duży budynek, a poza tym to przyznam się szczerze, że nie potrafię wstawić drzwi do stajni... Coś mi to nie wychodzi... Dlatego wybudowałam coś takiego... W grze i tak nie ma pór roku, ani zmian atmosferycznych, więc konie nie zmarzną... ![]() ![]() ![]() ![]() Nana się tarza, a dopiero co Venkart ją szczotkował... ech te koniki... z nimi źle, bez nich żyć się nie da ![]() ![]() Grzegorz z żoną oglądają TV... ![]() Nichole przed kompem. ![]() Venkart na Tito, ogier. ![]() ![]() ![]() Nana wypróbowuje poidło. ![]() Lassie obwąchuje wszystkie kąty, jako stóż musi się orientować ![]() ![]() Potrzeby psa stróżującego są niezwykle ważne. Może wchodzić do domu, ale je i śpi na dworze. ![]() Venkart jedzie na pierwszą przejażdżkę... ![]() Obce koty ucinają sobie pogawędkę na moim podwórku... Paskudne futrzaki! ![]() ![]() Dziki konik przyszedł w odwiedziny. ![]() Nana odkrywa ogródek... No koń mi "wszedł w szkodę" ![]() ![]() Venkart wraca z pierwszej przejażdżki, ani razu nie spadł, jestem zawiedziona! ![]() ![]() Gani Nanę za bycie świniakiem, czyli wyjadanie plonu z ogródka. ![]() Nichole i Lassie zacieśniają więzy... ![]() ![]() Koniki same znalazły drogę do tej niby stajni i poszły tam spać. ![]() Stóż, a śpi na służbie! ![]() ![]() I znowu koniki, w boksach. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
|
![]()
Smile..:* nie mogę się doczekać dziecka
![]() ![]() Horsez oj współczuje z ręką ;/ Olek jest boski! mogę jego numer? ![]() octavessens aj wpadła ![]() ![]() Gio fajna z nich para ![]() anie_1981 ha ha zamiast Venkart przeczytałam benkart ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1154 |
|
![]()
Ten kolo to Vekart, czy tak jakoś, doczytałam
![]() Kolejne fotki, na dzisiaj ostatnie ![]() ![]() ![]() Vekart po małym retuszu, na spacerze z Lassie. Niestety, ale chyba jej muszę założyć obrożę, chociaż niezbyt korzystnie to wygląda, bo Lassie ma włochatą szyję. I tak lepiej to wygląda niż w dwójce... ![]() Grzegorz i norma na przejażdżce. Wygląda to trochę jak jazda w zastępie, ale tak nie jest. Po prostu w miarę równocześnie kazałam im iść w to samo miejsce. Jeśli ktoś odkryje metodę na jazdę z grupą to proszę o info! ![]() ![]() Rodzice dogonili synalka konno ![]() ![]() Po jeździe konikami trzeba się zająć. Wyczyścić, przytulić, dać przysmak itd.. ![]() ![]() ![]() Nichole z żako o imieniu... Toto ![]() ![]() Vekart ze szczurkiem, imienia nie pamiętam. ![]() Dom Ćwirów jest wręcz oblegany, przez dzikie zwierzęta. Koty, psy, konie, a teraz mamy jednorożca, do kolekcji. Mogłam go złapać kodem, ale nie chciałam. W AP mam czarną klacz i wcale jakaś super to ona nie jest. Ten jednak jest typowym jednorożcem, jak ze zwiastuna. Ma nawet.... bródkę. ![]() Jednorożec zaczepia Mortimera. A mówiłam Lassie, nie węsz tyle na cmentarzu, bo obudzisz zmarłych! Muszę wynieść te groby na cmentarz, a tak tego nie chcę... No chyba, że je wyniosę, a na parcelę Ćwirów wstawię atrapy z BuyDebug. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Guest
|
![]()
Anie-skąd masz zebre??? Jest taka sliczna!
Horsez -daj numer do Olka-szukam faceta dla Mikejly ![]() Deidre i Mikejla stały się już duzymi dziewczynkami. Sara Jesica miała już dość zycia w zatłoczonym mieście i paparazi więc wraz z córeczkami przeniosła się do AP (oczywiście paparazi razem z nią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czas leciał,dziewczynki stały się już nastolatkami. Mikejla żądna przygód,nowych doznań i znajomości wyjechała do szkoły z internatem. deidre zaś przeprawidziła się do domku obok by móc załozyć chodowle koni. Pierwszym,który zaadoptowała był mały źrebiaczek Serafina. Dziewczyny bardzo szybko się polubiły ![]() ![]() Gdy Serafina urosła,Deidre zaczeła ją trenować. Nie zapomniała też o Black'u-dzieki niemu miała przecież wygrywać zawody. Między Serafiną a Black'iem zaczeło iskrzyć. Koniki postarały się o źrębiątko i tak na świat przyszedł mały Kajetan-pół mamusi i pół tatusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS: Jedyne dzikie lesne zwierzątko,które udało mi się zobaczyc. ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
|
![]()
Zebrę sama stworzyłam, i to nawet jeszcze w demie. Ogon ma jednorożca, po prostu wpisałam UnlockOutfits on i ten ogon jest tam, gdzie inne końskie ogony. Jednak po wpisaniu tego kodu nie ma ani rogu jednorożca, ani bródki... Zebrom wystarczy zresztą ogon...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Guest
|
![]()
Swietna ta twoja zebra Anie. Troche zaluje,ze nie mozna miec innych zwierzatek typu krowy i swinie,nawet jezeli mialyby tylko stac,jesc i spac
![]() No juz sobie nie pogram Sara i jej corkami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
|
![]()
Ach ci bracia... Znam ten ból, kiedyś też miałam z moim wspólny komputer. Na szczęście teraz mam własny...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam bonusik ( Przed chwilą zrobiłam w czasie przeprowadzki moich 2 simów. ) ![]() " No, nieźle nas wczoraj zgarnęli , co nie ? Ale to była tylko 22:00... " ![]() BAARDZO przepraszam za złą grafikę...
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
|
![]()
anie_1981 niezły ten jednorożec
![]() ![]() Saheli019 to ci się córki ustawiły ![]() ![]() ![]() Xx.Abi.xX tylko 1 zdjęcie ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Córka Lucasa i Any podrosła ![]() ![]() ![]() Lucas odwiedził dziadków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cleo chyba nie lubi się uczyć ![]() ![]() Ana to kobieta samowystarczalna ![]() ![]() ![]() Cleo padła ![]() ![]() ![]() Ana zaczęła wymiotować. Lucas jako lekarz oczywiście zaraz zbadał żonę ![]() ![]() ![]() Lucas stwierdził że to ciąża. Och jacy szczęśliwi ![]() ![]() Ana była u ginekologa , ciąża się potwierdziła ![]() ![]() Mówi o tym Lucasowi ![]() ![]() Lucas był szczęśliwy ![]() ![]() ![]() Cała rodzinka razem ![]() ![]() ![]() Padło na Anę oczywiście ![]() ![]() Cleo o dziwo cieszyła się że mama ma dzidziusia ![]() ![]() Lucas postanowił zacieśnić więzy z Cleo i wynagrodzić jej czas, gdy zachowywał się wobec niej i Any jak dupek ![]() ![]() ![]() Poszli na plac zabaw ![]() ![]() "No to ja ci pomogę ![]() ![]() Patataj ![]() ![]() ![]() ![]() Cleo dziękuje tacie za udany dzień ![]() ![]() Kolacja ![]() ![]() ![]() Masuje żonę ![]() ![]() ![]() Poród ![]() ![]() ![]() Urodził się chłopiec ![]() ![]() ![]() "Mamusia kocha synka ![]() ![]() Babcia Shine też kocha wnuczka ![]() ![]() "A ty ty ślicznotko" Babcia się stęskniła za wnuczętami ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 24.10.2011 - 19:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|