Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.10.2011, 16:34   #1151
Smile..:*

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

OMG.!
Horsez Olek jest takiiiiiiii Slicznyyyyyyyyyyy! Ma taką jakby azjatycka urodę może to przez te czarne cudne oczy Mi jeszcze żadne dziecko nie wyszło
Mam nadzieje, że chociaż synek Loreny i Stivena będzie jako taki.
Smile..:* jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.10.2011, 18:20   #1152
anie_1981

Macie naprawdę ładnych ludzi, tylko pozazdrościć... Mi już testowanie dodatku się znudziło, nie kasuję zapisu z AP, ale postanowiłam odkurzyć mój zapis z Sunset Valley, zachęcona tym, że zapis z Bridgeport w ogóle nie ucierpiał w wyniku instalacji Zwierzaków. Jestem zachwycona dodatkiem i nieprędko mi się znudzi, ale Appaloosa Plains to zadziwiająco nudna wioska... Już wolę SV, z racji mojego uwielbienia dla koni i braku dla nich miejsca w BP.

Powróciłam do głównej rezydencji Ćwirów, jako że domek, w którym mieszka rodzina Kirk, odłam Ćwirów, ma za mały dom na konie. W AP mam parkę arabów i na pewno je będę odwiedzała, a w SV mam parkę... zebr i suczkę rasy Collie, o imieniu Lassie. Przypomnę, że rodzina to Grzegorz z żoną (nie pamiętam imienia) i dwójką dzieci, chłopakiem nastolatkiem, o imieniu Venkart i dziewczynką z podstawówki, Nichole. Gra tak nazwała dzieci, a ja nie mam w zwyczaju zmieniać imion. Grzegorz jest w równej linii potomkiem Mortimera, nie pamiętam tylko które to pokolenie.

Venkart i Tito (albo Nana, nie rozróżniam tych zebr )

Lassie pragnie bliżej poznać Nichole...

Najważniejszą sprawą, wręcz priorytetową, było wybudowanie stajni dla zebr. Niestety nie było miejsca na tak duży budynek, a poza tym to przyznam się szczerze, że nie potrafię wstawić drzwi do stajni... Coś mi to nie wychodzi... Dlatego wybudowałam coś takiego... W grze i tak nie ma pór roku, ani zmian atmosferycznych, więc konie nie zmarzną...

Nana się tarza, a dopiero co Venkart ją szczotkował... ech te koniki... z nimi źle, bez nich żyć się nie da

Grzegorz z żoną oglądają TV...

Nichole przed kompem.

Venkart na Tito, ogier.

Nana wypróbowuje poidło.

Lassie obwąchuje wszystkie kąty, jako stóż musi się orientować Byle nie obudziła zmarłych, bywają irytujący...

Potrzeby psa stróżującego są niezwykle ważne. Może wchodzić do domu, ale je i śpi na dworze.

Venkart jedzie na pierwszą przejażdżkę...

Obce koty ucinają sobie pogawędkę na moim podwórku... Paskudne futrzaki!

Dziki konik przyszedł w odwiedziny.

Nana odkrywa ogródek... No koń mi "wszedł w szkodę"

Venkart wraca z pierwszej przejażdżki, ani razu nie spadł, jestem zawiedziona!

Gani Nanę za bycie świniakiem, czyli wyjadanie plonu z ogródka.

Nichole i Lassie zacieśniają więzy...

Koniki same znalazły drogę do tej niby stajni i poszły tam spać.

Stóż, a śpi na służbie!

I znowu koniki, w boksach.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2011, 19:08   #1153
Justyna0307

Smile..:* nie mogę się doczekać dziecka i jakiego ślubu

Horsez oj współczuje z ręką ;/ Olek jest boski! mogę jego numer?

octavessens aj wpadła mogla sie od razu przyznać

Gio fajna z nich para

anie_1981 ha ha zamiast Venkart przeczytałam benkart ! i tak myślę co ty mu zrobiłaś oj okulary trzeba zmienić kurcze twoja lessie ma ładną sierść a mój york jakiś taki kanciaty

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2011, 21:19   #1154
anie_1981

Ten kolo to Vekart, czy tak jakoś, doczytałam Ale mu chyba jednak imię zmienię, bo faktycznie, dziwnie się kojarzy. Za to imię jego matki, to Norma.

Kolejne fotki, na dzisiaj ostatnie Norma wchodzi na konia po raz pierwszy. Za dobrze jej poszło...

Vekart po małym retuszu, na spacerze z Lassie. Niestety, ale chyba jej muszę założyć obrożę, chociaż niezbyt korzystnie to wygląda, bo Lassie ma włochatą szyję. I tak lepiej to wygląda niż w dwójce...

Grzegorz i norma na przejażdżce. Wygląda to trochę jak jazda w zastępie, ale tak nie jest. Po prostu w miarę równocześnie kazałam im iść w to samo miejsce. Jeśli ktoś odkryje metodę na jazdę z grupą to proszę o info!

Rodzice dogonili synalka konno

Po jeździe konikami trzeba się zająć. Wyczyścić, przytulić, dać przysmak itd.. Jak ja kocham koniki!

Nichole z żako o imieniu... Toto

Vekart ze szczurkiem, imienia nie pamiętam.

Dom Ćwirów jest wręcz oblegany, przez dzikie zwierzęta. Koty, psy, konie, a teraz mamy jednorożca, do kolekcji. Mogłam go złapać kodem, ale nie chciałam. W AP mam czarną klacz i wcale jakaś super to ona nie jest. Ten jednak jest typowym jednorożcem, jak ze zwiastuna. Ma nawet.... bródkę.

Jednorożec zaczepia Mortimera. A mówiłam Lassie, nie węsz tyle na cmentarzu, bo obudzisz zmarłych! Muszę wynieść te groby na cmentarz, a tak tego nie chcę... No chyba, że je wyniosę, a na parcelę Ćwirów wstawię atrapy z BuyDebug.
stare 24.10.2011, 07:30   #1155
Saheli019
Guest

Anie-skąd masz zebre??? Jest taka sliczna!
Horsez -daj numer do Olka-szukam faceta dla Mikejly

Deidre i Mikejla stały się już duzymi dziewczynkami. Sara Jesica miała już dość zycia w zatłoczonym mieście i paparazi więc wraz z córeczkami przeniosła się do AP (oczywiście paparazi razem z nią ) Kupiła też psa córeczkom w prezencie- Leona. Jednak dziewczynkom jakoś kiepsko szło zaprzyjażnianie się z psem.Szkoła-lekcje-balet a do tego Deidre była koniarą a Mikejla kociarą więc Leon mało ich obchodził. Za to Sara została jego najlepszą przyjaciółką na zawsze.

Czas leciał,dziewczynki stały się już nastolatkami. Mikejla żądna przygód,nowych doznań i znajomości wyjechała do szkoły z internatem. deidre zaś przeprawidziła się do domku obok by móc załozyć chodowle koni. Pierwszym,który zaadoptowała był mały źrebiaczek Serafina. Dziewczyny bardzo szybko się polubiły Wieczorem zaś Deidre dorwała czarnego jednorożca przy wodospadzie-Black'a,mistrza skoków i wyścigów. Koniki szybko znalazły wspólny język
Gdy Serafina urosła,Deidre zaczeła ją trenować. Nie zapomniała też o Black'u-dzieki niemu miała przecież wygrywać zawody.
Między Serafiną a Black'iem zaczeło iskrzyć. Koniki postarały się o źrębiątko i tak na świat przyszedł mały Kajetan-pół mamusi i pół tatusia

+BONUS: Jedyne dzikie lesne zwierzątko,które udało mi się zobaczyc.

Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2011, 10:20   #1156
anie_1981

Zebrę sama stworzyłam, i to nawet jeszcze w demie. Ogon ma jednorożca, po prostu wpisałam UnlockOutfits on i ten ogon jest tam, gdzie inne końskie ogony. Jednak po wpisaniu tego kodu nie ma ani rogu jednorożca, ani bródki... Zebrom wystarczy zresztą ogon...
stare 24.10.2011, 14:30   #1157
Saheli019
Guest

Swietna ta twoja zebra Anie. Troche zaluje,ze nie mozna miec innych zwierzatek typu krowy i swinie,nawet jezeli mialyby tylko stac,jesc i spac

No juz sobie nie pogram Sara i jej corkami brat postanowil zrobic porzadek z dyskiem D i usunal mi TS3 wgral niby je juz od nowa ale bez kariery i podrozy,no ale nie zachowaly sie stare rodzinki. Zaloze wiec nowa,zdjecia postaram sie pokazac w najblizszym czasie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2011, 17:21   #1158
anie_1981

Ach ci bracia... Znam ten ból, kiedyś też miałam z moim wspólny komputer. Na szczęście teraz mam własny... Idę pograć w Simsy!
stare 24.10.2011, 17:40   #1159
Miscellaneous

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ach ci bracia... Znam ten ból, kiedyś też miałam z moim wspólny komputer. Na szczęście teraz mam własny... Idę pograć w Simsy!
Heh, ja to mam szczęście. Nie mam żadnego rodzeństwa, i mam komputer caaały dla siebie, cały dzień... I pecha. Po pierwsze, moich dodatkow jeszcze nie ma, ( Grr.. ) i musiałam przeprowadzić moich simów. A ja nie cierpię urządzać domów

Mam bonusik ( Przed chwilą zrobiłam w czasie przeprowadzki moich 2 simów. )

" No, nieźle nas wczoraj zgarnęli , co nie ? Ale to była tylko 22:00... "

BAARDZO przepraszam za złą grafikę...
stare 24.10.2011, 19:04   #1160
Justyna0307

anie_1981 niezły ten jednorożec mnie duchy wkurzały

Saheli019 to ci się córki ustawiły współczuję brata :/ ja mam młodszego :/ na szczęście mam swojego laptopa i mam spokój (w sumie każdy u nas ma swojego tylko rodzice mają wspólny )

Xx.Abi.xX tylko 1 zdjęcie he he fajna mina

Rodzina Newton

poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Córka Lucasa i Any podrosła To Cleo (ta z wpadki , co Lucas nie chciał się hajtać z Aną ale rodzina napierała itd )

Lucas odwiedził dziadków Nadię i Kai'a (wygląda jak by miał papierosa w buzi ha ha popala na cmentarzu )

Cleo chyba nie lubi się uczyć

Ana to kobieta samowystarczalna Nawet zlew naprawi

Cleo padła Nauka jest zbyt ciężka

Ana zaczęła wymiotować. Lucas jako lekarz oczywiście zaraz zbadał żonę (tak w ogóle to starali się o drugie dziecko )

Lucas stwierdził że to ciąża. Och jacy szczęśliwi

Ana była u ginekologa , ciąża się potwierdziła

Mówi o tym Lucasowi

Lucas był szczęśliwy (co nie znaczy że Cleo nie była ważna kiedy ona była w brzuszku )

Cała rodzinka razem Rodzice myślą jak powiedzieć Cleo o rodzeństwie

Padło na Anę oczywiście

Cleo o dziwo cieszyła się że mama ma dzidziusia

Lucas postanowił zacieśnić więzy z Cleo i wynagrodzić jej czas, gdy zachowywał się wobec niej i Any jak dupek walka !!!!

Poszli na plac zabaw

"No to ja ci pomogę "

Patataj biedne dziecko marzyło o koniku (a jeszcze wtedy nawet w ich świecie nie istniały )

Cleo dziękuje tacie za udany dzień

Kolacja Lucas ma minę jakby Ana coś głupiego powiedziała

Masuje żonę ah w końcu tatuś musi dbać

Poród wstyd żeby lekarz tak się bał ale w końcu co zwykły pediatra może

Urodził się chłopiec Nathan Newton

"Mamusia kocha synka "

Babcia Shine też kocha wnuczka

"A ty ty ślicznotko" Babcia się stęskniła za wnuczętami

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 24.10.2011 - 19:33
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania