View Single Post
stare 25.10.2011, 18:51   #80
xometr
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z grą

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ja może tak się pobawię w off-top, ale muszę się wyżalić. Dokupiłam dzisiaj RAm i skubaniec nie działa... Nawet BIOS aktualizowałam i nic. Jestem nieźle wściekła, a myślałam, że Simsy mi będą szybciej chodzić, tymczasem po uruchomieniu Simsów, mam niebieską planszę i komp się wyłącza... Najśmieszniejsze jest to, że system wstaje na tych 8 GB normalnie, Windows widzi 8 GB, ale komputer w ogóle nie jest szybszy no i lada wysiłek poważniejszy i nowe kości wyłączają kompa.

Co do problemów z samą grą, to w AP gra mi się straasznie wlecze. No grać się niemal nie da. W SV i BP, jest ciut lepiej, ale to dlatego, że zrobiłam poprawki do miast z mts... Ciągle coś z tymi Simsami...
Anie a dobrałas odpowiednie kości tzn czy taktowania zegara są takie same i czy obie są tego samego typu ddr2/ddr3 bo jeśli sa rozbieżności to wtedy dzieją się takie cuda jak niebieski ekran itp. System bedzie je wykrywał normalnie jednak przy obciązeniu moga wariowac. Najlepiej sprawdz jakims benhmarkiem czy wszystko jest ok. W razie watpliwosci podeslij loga z wynikiem na pw do mnie. Postaram się coś zaradzić.
  Odpowiedź z Cytatem