View Single Post
stare 29.10.2011, 13:38   #1185
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Szkoda Eltona, tak fajny staruszek był...

Nie wiem, czy pamiętacie Erick'a i Natalię, rodziców Freda i dziadków Daniela i Martyny? Mieszkają z wyżej wymienionymi członkami familii. Nie zapomniałam o nich

Daniel wraca ze szkoły, a nad miastem wisi smog. Miasto jest ciemne, szare i brudne...

Daniel był na szkolnej wycieczce na komisariat policji. Nakarmiono go tam więziennym żarciem więc nie jest głodny...

Zabawa z psem.

Erick i Natalia oglądają wspólnie gwiazdy... Wspominają stare, dobre czasy, gdy byli młodzi i nic im nie strzykało w kościach...

Natalia układa Martynę do snu...

Arturek się czyści.

Wow, lodziarnia! Młody kupuje sobie loda...

Seniorzy zwiedzają plan filmowy.

Ależ ja jestem leciutki!!!

Ludzie tańczą, a pies nie wie co ze sobą zrobić...

No to może trochę... powyję... Szprotka ma cechę "hałaśliwa".

Daniel bawi się z psem.

Martyna bawi się samochodzikiem.

Dziadek i wnuczka...

Daniel w domku na drzewie.

Daniel staje się nastolatkiem! Tego samego wieczoru, jego rodzice stali się dorośli. Teraz mają już z górki

Służąca w komorze energetycznej. Jakbyście nie wiedzieli, to jest to cyborg i musi być ładowany co jakiś czas

Daniel z wyżerką. Jest podobny do dziadka, to bardzo dobrze...

Cyborg-służąca naładowana!

Ty moja Szproteczko maluśka...

Nie wiem czy pamiętacie smętną opowieść o Wiktorze Choo, który na parę dni przed śmiercią ożenił się i spłodził syna? Potem, gdy Isaac był nastolatkiem, zmarła jego matka, Nadia. Isaac trafił do rodziny zastępczej, do którejś rodziny Klanu. Spodobał się wtedy siostrze Freda, Susan. Chodzili ze sobą i pobrali się po szkole. Susan zaszła w ciążę i urodziła dwóch chłopców bliźniaków, Miltona i Denisa. Oto rodzina w komplecie. Tylko na chwilę zmieniłam aktywną rodzinę, żeby o nich przypomnieć.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem