|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Szkoda Eltona, tak fajny staruszek był...
Nie wiem, czy pamiętacie Erick'a i Natalię, rodziców Freda i dziadków Daniela i Martyny? Mieszkają z wyżej wymienionymi członkami familii. Nie zapomniałam o nich ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel wraca ze szkoły, a nad miastem wisi smog. Miasto jest ciemne, szare i brudne... ![]() Daniel był na szkolnej wycieczce na komisariat policji. Nakarmiono go tam więziennym żarciem więc nie jest głodny... ![]() Zabawa z psem. ![]() Erick i Natalia oglądają wspólnie gwiazdy... Wspominają stare, dobre czasy, gdy byli młodzi i nic im nie strzykało w kościach... ![]() Natalia układa Martynę do snu... ![]() Arturek się czyści. ![]() Wow, lodziarnia! Młody kupuje sobie loda... ![]() ![]() Seniorzy zwiedzają plan filmowy. ![]() Ależ ja jestem leciutki!!! ![]() ![]() Ludzie tańczą, a pies nie wie co ze sobą zrobić... ![]() No to może trochę... powyję... Szprotka ma cechę "hałaśliwa". ![]() Daniel bawi się z psem. ![]() Martyna bawi się samochodzikiem. ![]() Dziadek i wnuczka... ![]() ![]() Daniel w domku na drzewie. ![]() Daniel staje się nastolatkiem! Tego samego wieczoru, jego rodzice stali się dorośli. Teraz mają już z górki ![]() ![]() Służąca w komorze energetycznej. Jakbyście nie wiedzieli, to jest to cyborg i musi być ładowany co jakiś czas ![]() ![]() Daniel z wyżerką. Jest podobny do dziadka, to bardzo dobrze... ![]() Cyborg-służąca naładowana! ![]() ![]() Ty moja Szproteczko maluśka... ![]() ![]() Nie wiem czy pamiętacie smętną opowieść o Wiktorze Choo, który na parę dni przed śmiercią ożenił się i spłodził syna? Potem, gdy Isaac był nastolatkiem, zmarła jego matka, Nadia. Isaac trafił do rodziny zastępczej, do którejś rodziny Klanu. Spodobał się wtedy siostrze Freda, Susan. Chodzili ze sobą i pobrali się po szkole. Susan zaszła w ciążę i urodziła dwóch chłopców bliźniaków, Miltona i Denisa. Oto rodzina w komplecie. Tylko na chwilę zmieniłam aktywną rodzinę, żeby o nich przypomnieć.
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|