Witam Was Serdecznie
Jak wiecie rodzina którą grałam od 3 miesiecy poszła w niepamięć, a więc postanowiłam założyć nową rodzinę.
Przedstawiam Wam trójkę przyjaciół : Joasię, Olka i Daniela. Po studiach gdzie wszyscy się poznali postanowili razem zamieszkać.

I od lewej Daniel, Joaśka, i Olek

Już na studiach Daniel czuł coś do Joasi, teraz gdy zamieszkali razem mógł wykazywać to coraz mocniej,a dziewczyna równie zakochana nie prostestowała

A tutaj Parapetówka

Daniel swojej ukochanej dał kwiatuszki

Olek odsypia po imprezce

Na drugi dzień Joasia spotkała się ze swoją przyjaciółką Dorotą

Dziewczyna żaliła się jej że nikogo nie ma, wtedy Joasia wpadła na pomysł zapoznania jej z Olkiem , który defaacto był samotny

Dziewczyna opowiedziała o pomyśle swojemu chłopakowi, który twierdził że Dorota napewno spodoba się przyjacielowi

Kilka dni później Dorota zjawiła się u nich w domu, Joasia i Daniel poszli do kina żeby zostawić Olkowi pustą chatę, a on świetnie korzystał z tej okazji.

Jednak Dorota nie chciała się z niczym spieszyć, dała chłopakowi do zrozumienia ze wszystko dzieje się za szybko, choć ona sama została postrzelona strzałą amora.

Kiedy Dorota wyszła Olek poczuł że " dał ciała".

Jednak dziewczyna nie umiała się na niego długo gniewać już następnego wieczoru wyjawiła mu swoją miłość i obdarzyła go czułym pocałunkiem

Kilka tygodni później Joasia poczuła mdłości miała obawy co do ciąży

A tu Olek i jego sexy piżamka, robimy goferki

Aaa.. zadzwonimy do mojej kobiety Dorotki, wybierzemy się na basen!

A wy jeszcze w ubraniach? Rozbierać się ale już!

Olek twierdził że Dorotka w bikini wpływa należycie dobrze, na jego psychikę

Kilka miesięcy później Dorota zamieszkała w domu razem z przyjaciółmi. Któregoś dnia Olek zaprosił ją na kolację

Ukląkł i oświadczył się jej, to było piękne( sama się wzruszyłam)

Dorotka oczywiście powiedziała magiczne "Tak" .

Wkrótce okazało się że Joasia jest w ciąży, wszyscy bardzo się cieszyli również Daniel
ciag dalszy nastąpi..