![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam Was Serdecznie
Jak wiecie rodzina którą grałam od 3 miesiecy poszła w niepamięć, a więc postanowiłam założyć nową rodzinę. Przedstawiam Wam trójkę przyjaciół : Joasię, Olka i Daniela. Po studiach gdzie wszyscy się poznali postanowili razem zamieszkać. ![]() ![]() I od lewej Daniel, Joaśka, i Olek ![]() Już na studiach Daniel czuł coś do Joasi, teraz gdy zamieszkali razem mógł wykazywać to coraz mocniej,a dziewczyna równie zakochana nie prostestowała ![]() ![]() A tutaj Parapetówka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel swojej ukochanej dał kwiatuszki ![]() Olek odsypia po imprezce ![]() Na drugi dzień Joasia spotkała się ze swoją przyjaciółką Dorotą ![]() Dziewczyna żaliła się jej że nikogo nie ma, wtedy Joasia wpadła na pomysł zapoznania jej z Olkiem , który defaacto był samotny ![]() Dziewczyna opowiedziała o pomyśle swojemu chłopakowi, który twierdził że Dorota napewno spodoba się przyjacielowi ![]() Kilka dni później Dorota zjawiła się u nich w domu, Joasia i Daniel poszli do kina żeby zostawić Olkowi pustą chatę, a on świetnie korzystał z tej okazji. ![]() Jednak Dorota nie chciała się z niczym spieszyć, dała chłopakowi do zrozumienia ze wszystko dzieje się za szybko, choć ona sama została postrzelona strzałą amora. ![]() Kiedy Dorota wyszła Olek poczuł że " dał ciała". ![]() Jednak dziewczyna nie umiała się na niego długo gniewać już następnego wieczoru wyjawiła mu swoją miłość i obdarzyła go czułym pocałunkiem ![]() ![]() ![]() Kilka tygodni później Joasia poczuła mdłości miała obawy co do ciąży ![]() A tu Olek i jego sexy piżamka, robimy goferki ![]() ![]() Aaa.. zadzwonimy do mojej kobiety Dorotki, wybierzemy się na basen! ![]() A wy jeszcze w ubraniach? Rozbierać się ale już! ![]() Olek twierdził że Dorotka w bikini wpływa należycie dobrze, na jego psychikę ![]() ![]() Kilka miesięcy później Dorota zamieszkała w domu razem z przyjaciółmi. Któregoś dnia Olek zaprosił ją na kolację ![]() ![]() Ukląkł i oświadczył się jej, to było piękne( sama się wzruszyłam) ![]() ![]() ![]() Dorotka oczywiście powiedziała magiczne "Tak" . ![]() Wkrótce okazało się że Joasia jest w ciąży, wszyscy bardzo się cieszyli również Daniel ![]() ![]() ![]() ciag dalszy nastąpi.. Ostatnio edytowane przez Horsez : 20.11.2011 - 08:29 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|