View Single Post
stare 10.12.2011, 13:48   #1501
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

eyvee-jak patrze na Twoje Simy to chciałabym je mieć wszystkie!!! Ameila ma świetny styl,uwielbiam ją. Hinata stała się baardzo piekna jako młoda dorosła.Mam nadzieje,że Marcus się odnajdzie.

Ciąg dalszy rodziny Broke

Steve i Alicja oczywiście zaraz po ceremonii ślubnej wrócili do domu by skonsumować związek. Ah,ich miłość nie ma granic...

Oczywiście po niedługim czasię Alicji zaczeły dokuczac mdłości. Odrazu wiedziała co to oznacza. Pod jej serduszkiem rozwija sie mała fasolka

Z racji ciązy dostała urlop w pracy (księgarni) i postanowiła go wykorzystać. Zaczeła od nauki gotowania i zaprzyjażnianiu się z Best'em.

Dni ciągneły się jak guma do zucia...Alicji zaczeło się nudzić. Coraz częściej odwiedzała biblioteke,SPA i miejscowy basen by się zrelaksowac.

Gdy brzuszek się znacznie zaokraglił Steve postanowił porozmawiać z Fasolką.
-Hej szkrabie tu mówi twój tatuś. Nie kop mamusi tak mocno bo się na tatusiu potem wyżywa

I na koniec: moja zebra Lucky (ukłony w strone Anie) też znalazła sobie wybranke serca w postaci klaczy Lady

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.