|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee-jak patrze na Twoje Simy to chciałabym je mieć wszystkie!!! Ameila ma świetny styl,uwielbiam ją. Hinata stała się baardzo piekna jako młoda dorosła.Mam nadzieje,że Marcus się odnajdzie.
Ciąg dalszy rodziny Broke Steve i Alicja oczywiście zaraz po ceremonii ślubnej wrócili do domu by skonsumować związek. Ah,ich miłość nie ma granic... ![]() ![]() Oczywiście po niedługim czasię Alicji zaczeły dokuczac mdłości. Odrazu wiedziała co to oznacza. Pod jej serduszkiem rozwija sie mała fasolka ![]() ![]() Z racji ciązy dostała urlop w pracy (księgarni) i postanowiła go wykorzystać. Zaczeła od nauki gotowania i zaprzyjażnianiu się z Best'em. ![]() ![]() Dni ciągneły się jak guma do zucia...Alicji zaczeło się nudzić. Coraz częściej odwiedzała biblioteke,SPA i miejscowy basen by się zrelaksowac. ![]() Gdy brzuszek się znacznie zaokraglił Steve postanowił porozmawiać z Fasolką. -Hej szkrabie tu mówi twój tatuś. Nie kop mamusi tak mocno bo się na tatusiu potem wyżywa ![]() ![]() ![]() ![]() I na koniec: moja zebra Lucky (ukłony w strone Anie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Kwiatek z Appaloosa Plains
Kolejna część historii Alicji i Marka Kwiatków... Alicja uczy żako mówić. Arturek jest dosyć pojętny ![]() ![]() Marek szykuje konika do wyjazdu w teren... Konik musi być czysty ![]() ![]() ![]() No i oczywiście nudna seria zdjęć z konikiem ![]() ![]() ![]() Błysk 3.0. Nie wiem czyj to koń. ![]() Alicja przyrządza hamburgery, sama bym zjadła... ![]() Czymże byłby dom Simów, gdyby nie było w nim drobnych zwierzaków... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziecko już niedługo się urodzi... ![]() ![]() Uwaga! Czytasz na własne ryzyko! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|