View Single Post
stare 11.12.2011, 21:48   #4
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problemy z grą

Cytat:
Napisał Miyo Zobacz post
Hej, mam mały problem, a w sumie dwa.

1. Gdy przełączam z rodziny 1 na rodzinę 2 na pasku simów mam postaci z rodziny 1. Żeby było ok, muszę wejść na ekran główny i od nowa włączać.

2. Dzikie konie..zniknęły. Mam wrażenie, że to po pojawieniu się jednorożca, który z nimi przyszedł. Koło 5 on zniknął, a konie spały. Rano trochę się nimi zajęłam, a potem poszły. Tak jak zawsze były przy zbiorniku wodnym teraz ich nie ma w całym mieście. Bezdomne zwierzęta też jakoś zniknęły. Jakoś dwa dni po odwiedzinach przeniosłam dom w miejsce bliżej jezior, w którego okolicy nie ma innych domów, a jest mały park.
1. Miyo, używasz tego nowego przycisku do przełączania rodzin? Jeśli tak, to zmieniaj rodziny tak, jak do tej pory. U mnie dzieje się tak samo i chyba nie ma na to żadnej rady... Przycisk jest po prostu nie do użytku (przynajmniej na razie, może naprawią to w następnej łatce).

2. Co do drugiego, niewiele Ci pomogę, bo jak na razie z końmi nie miałam zbyt wiele styczności... Może trochę odczekaj? Gra po pewnym czasie powinna wygenerować nowe. Dzisiaj grałam w Sunset Valley i przez pierwsze simowe dwa dni, po mieście nie plątał się ani jeden bezdomny zwierzak. Dopiero na trzeci dzień przylazł do mnie pod drzwi bezpański kot, a w ogródku buszował dziki koń