View Single Post
stare 23.12.2011, 18:18   #1618
Stephenowa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Dzisiaj sobie wesoło chciałam pograć w simsy, z okazji dnia wolnego, wesolutka wchodzę w zapis Steve i Shane, a tam co? Nic. Jeden wielki bug. Czarne tło, wywaliło mnie do pulpitu i tyle. Próbuję jeszcze raz. To samo. Usuwam zapis, odpalam ze skrzyni. To samo. Zdenerwowałam się, i stwierdziłam,że nie mam tam nic, co by mnie jakoś trzymało. Stworzyłam sobie nową rodzinkę, La Rouge, w Sunset Valley, może Ci się nie zepsują. Zrobiłam sobie ich, zbudowałam domek i trochę pograłam.
I mam kilka zdjęć, yey.

Samotna matka, stylistka (wybacz mi użytkowniczko forum, której nicku nie pamiętam, ale dzięki Tobie zachciało mi się pograć stylistką! : D) Cassie La Rouge.

Jej syn, nastolatek Jack. Fan sportu i.. kotów. : D

Córka, siostra bliźniaczka Jacka, Rovena. Artystka (po mamie) no i też fanka kotów.

No i ostatni członek- Kot rasy Maine Coon, Roger.

Pierwszego dnia ich życia każdy miał coś do roboty.
Cassie szczotkowała Rogera, potem zaczęła coś projektować.

Jack postanowił pojechać na stadion poduczyć się sportu. Potem zapragnął potruchtać sobie do domu. Zmęczył się pod koniec. >,<

No a Rovena.. Cóż, postanowiła odpocząć w zaciszu jacuzzi. ; D

Dzieciaki jak to nastolatki, zaczęli płatać psikusy matce. Farba pod prysznicem, hmm..

Około 22 postanowiłam powysyłać ich spać. Taki mieli męczący dzień...
Roger postanowił spać na podwórku..

No a dla Cassie byłoby za ciepło pod kołdrą, więc się w nią 'wchłonęła'.

I takie to ich 'ciekawe' życie. Potem coś namieszam, hahah. Mam nadzieję, że jakoś ktoś przeczyta. Branoc. : )

*Dawać historie swoich rodzin!