|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj sobie wesoło chciałam pograć w simsy, z okazji dnia wolnego, wesolutka wchodzę w zapis Steve i Shane, a tam co? Nic. Jeden wielki bug. Czarne tło, wywaliło mnie do pulpitu i tyle. Próbuję jeszcze raz. To samo. Usuwam zapis, odpalam ze skrzyni. To samo. Zdenerwowałam się, i stwierdziłam,że nie mam tam nic, co by mnie jakoś trzymało. Stworzyłam sobie nową rodzinkę, La Rouge, w Sunset Valley, może Ci się nie zepsują. Zrobiłam sobie ich, zbudowałam domek i trochę pograłam.
I mam kilka zdjęć, yey. Samotna matka, stylistka (wybacz mi użytkowniczko forum, której nicku nie pamiętam, ale dzięki Tobie zachciało mi się pograć stylistką! : D) Cassie La Rouge. ![]() Jej syn, nastolatek Jack. Fan sportu i.. kotów. : D ![]() Córka, siostra bliźniaczka Jacka, Rovena. Artystka (po mamie) no i też fanka kotów. ![]() No i ostatni członek- Kot rasy Maine Coon, Roger. ![]() ![]() Pierwszego dnia ich życia każdy miał coś do roboty. Cassie szczotkowała Rogera, potem zaczęła coś projektować. ![]() ![]() Jack postanowił pojechać na stadion poduczyć się sportu. Potem zapragnął potruchtać sobie do domu. Zmęczył się pod koniec. >,< ![]() No a Rovena.. Cóż, postanowiła odpocząć w zaciszu jacuzzi. ; D ![]() Dzieciaki jak to nastolatki, zaczęli płatać psikusy matce. Farba pod prysznicem, hmm.. ![]() Około 22 postanowiłam powysyłać ich spać. Taki mieli męczący dzień... Roger postanowił spać na podwórku.. ![]() No a dla Cassie byłoby za ciepło pod kołdrą, więc się w nią 'wchłonęła'. ![]() I takie to ich 'ciekawe' życie. Potem coś namieszam, hahah. Mam nadzieję, że jakoś ktoś przeczyta. Branoc. : ) *Dawać historie swoich rodzin!
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|