View Single Post
stare 28.12.2011, 18:39   #6
Stephenowa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cytat:
Napisał suomii Zobacz post
A ja Sklepik z marzeniami lubię najmniej ze wszystkich jego książek

No co Ty? : o Matko, a to moja Jego ulubiona książka. Lubię jeszcze Pod Kopułą i Cmentarz Zwierząt. I ogólnie wszystkie, ale te najbardziej mi w pamięć zapadły. ; )

Eyvee jejujejujeju...! Jakie śliczne one są. I Sebastian- ciacho, hahah.

No i mam zdjęcia rodziny La Rouge. Na razie to wszystko jest średnio ciekawe, ale grałam nimi dopiero drugi raz- kiedyś rozkręcę!

Dzieciaki, mimo iż miały młodą i rozrywkową mamę musiały uczyć się przyzwoicie- w końcu mają wyrosnąć na porządnych ludzi!

W tym czasie Cassie wgłębiała się w projektowanie.

W swojej małej społeczności mieli system- co rano ktoś inny gotował posiłek na cały dzień. O dziwo najczęściej robiły to dzieciaki.

Ale Cass też się nie obijała. Poszła do pracy. Początki miała trudne, ale w końcu zaczęła czuć się pewnie w stylizacjach. : )

A tak wygląda poranek u tej rodzinki. Sama chciałabym mieć tyle czasu rano, hmm..

Cass gdy miała dzień wolny wybrała się do galerii sztuki. Spotkała tam ('trooooochę' przerobionego przeze mnie) Jareda Frio (czy coś.)

A potem poszła skonsumować sobie: karmę dla zwierząt z kaczki. (czy coś.)

Gdy już wróciła do domu chodziła cała w skowronkach. (ta simka chyba serio wyszła mi najlepiej!)

A Roger się rozleniwił. Zamiast spać w swoim posłaniu ten wolał grzecznie obok swojej pani. Uświadamiał jej tym, że jakiś mężczyzna w łóżku być musi. Taaa, zdołowało ją to. :<

Jedno ze zleceń: dać jej normalną piżamkę. Urocze, nie powiem. : )

I taki bonusik! Kto przyszedł do mnie na stylizację? Agnieszka Zadek! Hahhaa nie poznalibyście jej 'po'. ; )

Tyle na dziś. Obiecuję, że zrobię coś ciekawszego, już niedługo. ; )
Dobranoc!

Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 28.12.2011 - 19:09
Stephenowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem