![]() |
#1671 |
Reputacja: 10
|
![]()
@suomii - Weasel jest superowo przystojny
![]() @elwa - Ala jest ladniutka, mam nadzieje, ze nic sie jej nie stanie... ![]() @Marl - uuuu chlopak sie pojawil na horyzoncie bedzie sie dziac....tylko dbrze czy zle ![]() @Absolem - ta babulinka swietnie wygladala xD haha z Ascanio calkiem przystojny sim, ciekawe jaki dzidzia im sie urodzi :> A u moich simow nuda jak zwykle...<Tanimoto maja przerwe bo buduje domek Natsu ![]() RoRodzina Lastavard ciag dalszy Hinacie coraz lepiej szlo jako stylistka....ale niekiedy troche sie "jarala" pod wplywem slonca, czekajac na klientow;] ![]() Dziewczeta czesto bawily sie z Sebastianem - stal sie ich najlepszym przyjacielem. Tutaj Sebastian bawi sie w ganianego z Claire. ![]() Po wyczerpujacej zabawie dzieciaki przysnely odpoczywajac przy drzewie. ![]() Sebastian postanowil dac Claire prezent ![]() ![]() Claire dostala wielkiego pluszowego misia ![]() ![]() Charlotte lubila rozmowy z Sebastianem, ale nadszedl dzien, gdy Sebastian opuscil dom i wrocil do domu. ![]() Minelo duzo czasu i dziewczynki staly sie juz nastolatkami. Charlotte stala sie przepiekna dumna, popularna i smiala dziewczyna, ktora kazdy nastolatek chcialby miec za swoja dziewczyne. ![]() Claire byla przeciwienstwem siostry - cicha, spokojna i dosc niesmiala osobka, lubiaca opowiesci o milosci, kochala ksiazki. ![]() Marcus i Hinata takze wydorosleli i spowaznieli - wkoncu stali sie znanymi i wplywowymi osobistosciami w miescie. ![]() W wolnych chwilach dziewczyny robily to co lubily najbardziej - Claire pisala romantyczne powiesci... ![]() ...zas Charlotte spedzala dlugi czas przegladajac i poprawiajac sie w lustrze. ![]() Claire byla bardzo wesola i ekscytujaca sie dobra duszyczka - pluszak obowiazkowo...chociaz ile ona ma juz lat xD ![]() No tak kolejny chlopak blagajacy o wzgledy Charlotte...ona zbytnio nie okazywala entuzjazmu, ale co tam szkodzi... ![]() Charlotte probowala namowic siostre do wypadu na miasto i spotkaniu sie z fajnymi chlopakami, ale Claire wolala siedziec w domu i cwiczyc wyobraznie... ![]() No i mlodzieniec sie pojawil, a Charlotte juz z nim flirtowala i dawala sie "zdobywac" ![]() ![]() Kiedy siostra spedzala czas z kolejnym chlopakiem, Claire usiadla jak zawsze na parkiecie z tylu domu ogladac zachod slonca... ![]() Kiedy spacer po obrzezach dzialki sie skonczyl Claire wracajac do domu, zauwazyla jakas osobe - wyraznie czekajaca na domownikow... ![]() Claire spytala sie nieznajomego kim jest i z jaka sprawa przyszedl a uslyszala tylko " Ale wypieknialas moja drogo Claire..jak zwykle twoj usmiech lsni niczym ksiezyc w pelni"...Claire zatkalo... ![]() Gdy Claire dokladniej spojrzala na twarz mlodzienca nie mogla uwierzyc...to byl Sebastian! ![]() CDN ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 28.12.2011 - 14:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1672 |
|
![]()
@Eyvee - AAAA! Kocham twoje rodzinki
![]() ![]() http://imageshack.us/photo/my-images...enshot42k.jpg/ - to zdj jest meeega *.* @suomii - no wiem , ale to takie troszkę dziwne ![]() @Catti - ja mam problem z 2 pokoleniem , a co dopiero z 3 xd miałam kiedyś rodzinkę, którą grałam już chyba 4 pokolenie (normalnie dumna z sb jestem że tak długo wytrwałam z nimi), ale moja UKOCHANA siostra mi ją ''niechcący'' usunęła : ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
|
![]()
A ja Sklepik z marzeniami lubię najmniej ze wszystkich jego książek
![]() dzięki ![]() ![]() milkie_way15 - ja sama jestem dziwna, to mam normalnie nazywać simów? ![]()
![]() |
#1674 |
|
![]()
suomii - Ja też daję simom dziwne imiona
![]() ![]() ![]() eyvee - Buduj ten dom szybko, bo ja sie nie mogę doczekać. Dziewczyny są śliczne ![]() Ja mojej Shaiden też muszę jakiegoś chłopaka stworzyć, ( buuu, nie umiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1675 |
|
![]()
.Catti. - ja moim simom daję przeważnie szkockie, fińskie, albo jakieś bałkańskie imiona
![]() ![]()
![]() |
#1676 |
|
![]()
@all - taak , mnie trochę drażnią polskie imiona i nazwiska. w 3 nie aż tak bardzo, ale w 2 strasznie odstawał taki np. Jan Kowalski od Diny Kaliente.
albo np. w 3 Anna Nowak i Christopher Steel dlatego też moje dzieci mają czasem dziwne imiona xd ale z Łasicą to się jeszcze nigdy nie spotkałam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
|
![]()
eyvee ale ci dziewczyny urosły! Przepiękne i Sebastian przyyystojniak
![]() milkie_way15 ty mieszkałaś w LA? O lol widziałaś jakąś gwiazdę? ![]() A ja moje simy dodam chyba jutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
|
![]()
milkie_way15 - Ja przez jakiś czas mieszkałam w Helsinkach, stąd mój nick i takie dziwne imiona. A Weasel może jest dziwne, ale uwielbiam bohaterów książek. Dlatego czasami tworzę sima, nadaje mu imię z książki, bądź filmu oraz takie cechy, jak miał bohater.
dobra, skończmy ten offtop, bo przyjdzie mod i nakrzyczy ![]()
![]() |
#1679 |
|
![]()
@shotshe - bo to jedną ? ^^ niestety jednak na razie siedzę w tej dziurze zwanej także Polską ;p
@suomii - ano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
|
![]() No co Ty? : o Matko, a to moja Jego ulubiona książka. Lubię jeszcze Pod Kopułą i Cmentarz Zwierząt. I ogólnie wszystkie, ale te najbardziej mi w pamięć zapadły. ; ) Eyvee jejujejujeju...! Jakie śliczne one są. I Sebastian- ciacho, hahah. No i mam zdjęcia rodziny La Rouge. Na razie to wszystko jest średnio ciekawe, ale grałam nimi dopiero drugi raz- kiedyś rozkręcę! Dzieciaki, mimo iż miały młodą i rozrywkową mamę musiały uczyć się przyzwoicie- w końcu mają wyrosnąć na porządnych ludzi! ![]() ![]() W tym czasie Cassie wgłębiała się w projektowanie. ![]() W swojej małej społeczności mieli system- co rano ktoś inny gotował posiłek na cały dzień. O dziwo najczęściej robiły to dzieciaki. ![]() ![]() ![]() Ale Cass też się nie obijała. Poszła do pracy. Początki miała trudne, ale w końcu zaczęła czuć się pewnie w stylizacjach. : ) ![]() A tak wygląda poranek u tej rodzinki. Sama chciałabym mieć tyle czasu rano, hmm.. ![]() Cass gdy miała dzień wolny wybrała się do galerii sztuki. Spotkała tam ('trooooochę' przerobionego przeze mnie) Jareda Frio (czy coś.) ![]() A potem poszła skonsumować sobie: karmę dla zwierząt z kaczki. (czy coś.) ![]() Gdy już wróciła do domu chodziła cała w skowronkach. (ta simka chyba serio wyszła mi najlepiej!) ![]() A Roger się rozleniwił. Zamiast spać w swoim posłaniu ten wolał grzecznie obok swojej pani. Uświadamiał jej tym, że jakiś mężczyzna w łóżku być musi. Taaa, zdołowało ją to. :< ![]() Jedno ze zleceń: dać jej normalną piżamkę. Urocze, nie powiem. : ) ![]() I taki bonusik! Kto przyszedł do mnie na stylizację? Agnieszka Zadek! Hahhaa nie poznalibyście jej 'po'. ; ) ![]() Tyle na dziś. Obiecuję, że zrobię coś ciekawszego, już niedługo. ; ) Dobranoc!
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 28.12.2011 - 19:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|