@
all - wszyscy macie świetne rodzinki oczywiście ; )
DALSZE LOSY RODZINY HARDING (przypomniałam sobie xd)
na początek chciałabym wam pokazać kilka widoków z tarasu ich domu, ponieważ mnie osobiście one zachwyciły ; )

widać fale rozbijające się o brzeg
a tymczasem... Hanna sprząta już od rana ; )
Choć nie zawsze byli ze sobą zgodni, posiłki starali się jeść razem. Rodzinne śniadanko - Harlow gotowa do szkoły, a rodzice wciąż nie ogarnięci ;d
Kocham jej miny

Swoją drogą, dobrze że jest bardzo podobna do matki.
Czas do szkoły = szybka zmiana stroju.
Oczywiście jak zwykle ''chętna'' do nauki do szkoły xd
I to by było na tyle jeśli chodzi o ich sielankowe, rodzinne życie.
Był taki dzień, że Damon miał wolne w pracy. Harlow była w szkole, a Hanna (nie pracuje, tylko zajmuje się domem . amerykańska ''matka polka'') pojechała do miasta pozałatwiać jakieś sprawy, miała wrócić mniej więcej jak Harlow. Wtedy okazało się, że co? Że Damon potajemnie spotyka się z panią imieniem Samantha Rose. (swoją drogą nie wiem, co on w niej widzi) Tak więc korzystając z nieobecności żony i córki, zaprosił ją do siebie. (pamiętacie? poprzednio była na jednym ze zdj, za akwarium stała)
Zaczęło się bardzo niewinnie... Takie tam przytulasy xd
Następnie przenieśli się do jacuzzi. Oczywiście tam też się zaczęli obściskiwać (nago xd)
Pobyt w wannie skończył się czymś mocniejszym...
''Jak już korzystać ze swobody to do woli'' i przenieśli się do łóżka (szkoda tylko, że zapomnieli o magicznym wynalazku potocznie zwanym prezerwatywą xd)
No i niestety. Hanna wróciła do domu wcześniej i przerwała im to tete a tete (jakoś tak się to pisze chyba xd) Była zszokowana i zniesmaczona tym, co widzi.
Od razu wykrzyczała Damonowi w twarz co o nim myśli i wyrzuciła go za drzwi wraz z obrączką.
Teraz pozostało jej rozpaczać w samotności...
Damon wyprowadził się i zamieszkał na 2 końcu miasta wraz z Samanthą. (obecnie tworzę ich dom, więc mam małe opóźnienie jeśli chodzi o grę)
+ BONUS
Magiczna wanna
Wiem, że dużo tego, ale nie mam pojęcia kiedy bd miała możliwość dodania nowych fotek. Powiem tylko , że teraz namieszam w życiu Harlow.
Mam nadzieję że nie zasneliście.
CDN... może xd