![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@all - wszyscy macie świetne rodzinki oczywiście ; )
DALSZE LOSY RODZINY HARDING (przypomniałam sobie xd) na początek chciałabym wam pokazać kilka widoków z tarasu ich domu, ponieważ mnie osobiście one zachwyciły ; ) ![]() ![]() ![]() widać fale rozbijające się o brzeg ![]() ![]() a tymczasem... Hanna sprząta już od rana ; ) ![]() Choć nie zawsze byli ze sobą zgodni, posiłki starali się jeść razem. Rodzinne śniadanko - Harlow gotowa do szkoły, a rodzice wciąż nie ogarnięci ;d ![]() Kocham jej miny ![]() ![]() Czas do szkoły = szybka zmiana stroju. ![]() Oczywiście jak zwykle ''chętna'' do nauki do szkoły xd ![]() I to by było na tyle jeśli chodzi o ich sielankowe, rodzinne życie. Był taki dzień, że Damon miał wolne w pracy. Harlow była w szkole, a Hanna (nie pracuje, tylko zajmuje się domem . amerykańska ''matka polka'') pojechała do miasta pozałatwiać jakieś sprawy, miała wrócić mniej więcej jak Harlow. Wtedy okazało się, że co? Że Damon potajemnie spotyka się z panią imieniem Samantha Rose. (swoją drogą nie wiem, co on w niej widzi) Tak więc korzystając z nieobecności żony i córki, zaprosił ją do siebie. (pamiętacie? poprzednio była na jednym ze zdj, za akwarium stała) Zaczęło się bardzo niewinnie... Takie tam przytulasy xd ![]() ![]() ![]() Następnie przenieśli się do jacuzzi. Oczywiście tam też się zaczęli obściskiwać (nago xd) ![]() ![]() Pobyt w wannie skończył się czymś mocniejszym... ![]() ''Jak już korzystać ze swobody to do woli'' i przenieśli się do łóżka (szkoda tylko, że zapomnieli o magicznym wynalazku potocznie zwanym prezerwatywą xd) ![]() ![]() No i niestety. Hanna wróciła do domu wcześniej i przerwała im to tete a tete (jakoś tak się to pisze chyba xd) Była zszokowana i zniesmaczona tym, co widzi. ![]() ![]() Od razu wykrzyczała Damonowi w twarz co o nim myśli i wyrzuciła go za drzwi wraz z obrączką. ![]() Teraz pozostało jej rozpaczać w samotności... ![]() Damon wyprowadził się i zamieszkał na 2 końcu miasta wraz z Samanthą. (obecnie tworzę ich dom, więc mam małe opóźnienie jeśli chodzi o grę) ![]() + BONUS Magiczna wanna ![]() Wiem, że dużo tego, ale nie mam pojęcia kiedy bd miała możliwość dodania nowych fotek. Powiem tylko , że teraz namieszam w życiu Harlow. Mam nadzieję że nie zasneliście. CDN... może xd |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
|
|