View Single Post
stare 07.01.2012, 17:03   #1859
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3
Cz. 4
Cz. 5
Cz. 6
Cz. 7

Rodzina Craig cz. 8

Hmm, no więc u mnie nic nowego, najwięcej gram Brianem.

Dzień jak co dzień. Cindy pojechała trochę potrenować skoki.

Brian poszedł do kolegów...

A Natasza chce być najlepszą uczennicą, więc pilnie odrabia lekcje i uczy się w domu.

Łasica XD czyta córce bajkę na dobranoc.

Następnego dnia po szkole Brian zaprosił do siebie przyjaciół, jednak wszyscy włącznie z Adrienne byli zajęci. Przyszli tylko Marcus i Amy.
Marcus pochłonięty dyskusją z Nataszą. Rozmawiają o pogodzie

Brian długo rozmawiał z Amy i doszedł do wniosku, że chyba coś do niej czuje.. Był zagubiony. Z jednej strony chodził z Adrienne, którą szczerze kochał, a z drugiej bardzo polubił Amy.

W pewnym momencie dziewczyna złapała go za ręce i prosto w oczy powiedziała mu, co do niego czuje.

-Nie zrozum mnie źle, ale... Ale... Kocham cię.
-Wiesz, jesteś bardzo fajną dziewczyną, podobasz mi się, jesteś przy mnie, gdy pokłócę się z Adrienne... Ale sam już nie wiem, czego chcę...
-Rozumiem, jeśli nie odwzajemniasz moich uczuć...

Ale Brian nie odezwał się już, tylko wziął Amy za rękę i zaprowadził na tył domu, gdzie w milczeniu oglądali gwiazdy...

Brian zaproponował jej, żeby została na noc. Zgodziła się.

Potem podziękowała mu za noc i wybiegła, bo przecież trzeba było iść do szkoły...

A Weasel ciągle pracuje. Teraz bierze mniej zleceń, żeby mieć czas na pomoc Cindy w obowiązkach domowych.
Tutaj akurat po zakończeniu sprawy jakiś gościu robi mu słit focię.

A tutaj cieszył się z nieznanego powodu xD

Nie zaniedbywał żony i zaprosił ją na randkę.

Brian postanowił spotkać się z Adrienne. Niestety tego dnia nie mogli się dogadać, a Adie ciągle mu dogryzała. Nawet zaczął zastanawiać się, czy nie podejrzewa czegoś, ale na szczęście nikt nie widział go w tym czasie z Amy, a wcześniej zapewnił swoją dziewczynę, że już zakończył tą znajomość.

Adrienne powiedziała, że to najgorsza randka, na jakiej była, i żeby się postarał, jak chce z nią dalej być...
Chłopak był załamany. Postanowił zadzwonić do Amy, która zjawiła się na miejscu w mgnieniu oka. Ona wiedziała, jak pocieszyć Briana...

Tutaj porobiłam sobie trochę widoczków, bo to 'drzewo wisielca' to moja ulubiona parcela.

Brian powiedział Amy, że przy nikim innym nie czuje się tak swobodnie jak przy niej. Była dla niego nie tylko miłością, ale także kumpelą, z którą można było się powygłupiać. Adrienne za bardzo trzymała go tylko dla siebie i próbowała ograniczać kontakty z innymi znajomymi. Na koniec Brian pocałował Amy i powiedział, że wkrótce się znowu zobaczą, tym razem oficjalnie i przy wszystkich...

W nagrodę za dobre wyniki w szkole rodzice pozwolili zaadoptować Nataszy kotka. Kot, a właściwie kotka nazywa się Sandy.

Weasel postanowił się przeprowadzić, gdyż wszyscy narzekali na to, że jest ciasno. Wybrali ogromne ranczo, na którym było dużo miejsca do zabawy z psem i jazdy na koniu.

Na dziś starczy. Btw. wiem, że Amy jest brzydka, ale jako dorosła będzie ładna