![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cz. 1
Cz. 2 Cz. 3 Cz. 4 Cz. 5 Cz. 6 Cz. 7 Rodzina Craig cz. 8 Hmm, no więc u mnie nic nowego, najwięcej gram Brianem. Dzień jak co dzień. Cindy pojechała trochę potrenować skoki. ![]() Brian poszedł do kolegów... ![]() ![]() ![]() A Natasza chce być najlepszą uczennicą, więc pilnie odrabia lekcje i uczy się w domu. ![]() Łasica XD czyta córce bajkę na dobranoc. ![]() Następnego dnia po szkole Brian zaprosił do siebie przyjaciół, jednak wszyscy włącznie z Adrienne byli zajęci. Przyszli tylko Marcus i Amy. Marcus pochłonięty dyskusją z Nataszą. Rozmawiają o pogodzie ![]() ![]() Brian długo rozmawiał z Amy i doszedł do wniosku, że chyba coś do niej czuje.. Był zagubiony. Z jednej strony chodził z Adrienne, którą szczerze kochał, a z drugiej bardzo polubił Amy. ![]() W pewnym momencie dziewczyna złapała go za ręce i prosto w oczy powiedziała mu, co do niego czuje. ![]() -Nie zrozum mnie źle, ale... Ale... Kocham cię. -Wiesz, jesteś bardzo fajną dziewczyną, podobasz mi się, jesteś przy mnie, gdy pokłócę się z Adrienne... Ale sam już nie wiem, czego chcę... -Rozumiem, jeśli nie odwzajemniasz moich uczuć... Ale Brian nie odezwał się już, tylko wziął Amy za rękę i zaprowadził na tył domu, gdzie w milczeniu oglądali gwiazdy... ![]() Brian zaproponował jej, żeby została na noc. Zgodziła się. ![]() ![]() Potem podziękowała mu za noc i wybiegła, bo przecież trzeba było iść do szkoły... ![]() A Weasel ciągle pracuje. Teraz bierze mniej zleceń, żeby mieć czas na pomoc Cindy w obowiązkach domowych. Tutaj akurat po zakończeniu sprawy jakiś gościu robi mu słit focię. ![]() A tutaj cieszył się z nieznanego powodu xD ![]() Nie zaniedbywał żony i zaprosił ją na randkę. ![]() ![]() ![]() Brian postanowił spotkać się z Adrienne. Niestety tego dnia nie mogli się dogadać, a Adie ciągle mu dogryzała. Nawet zaczął zastanawiać się, czy nie podejrzewa czegoś, ale na szczęście nikt nie widział go w tym czasie z Amy, a wcześniej zapewnił swoją dziewczynę, że już zakończył tą znajomość. ![]() Adrienne powiedziała, że to najgorsza randka, na jakiej była, i żeby się postarał, jak chce z nią dalej być... Chłopak był załamany. Postanowił zadzwonić do Amy, która zjawiła się na miejscu w mgnieniu oka. Ona wiedziała, jak pocieszyć Briana... ![]() ![]() ![]() Tutaj porobiłam sobie trochę widoczków, bo to 'drzewo wisielca' to moja ulubiona parcela. ![]() ![]() Brian powiedział Amy, że przy nikim innym nie czuje się tak swobodnie jak przy niej. Była dla niego nie tylko miłością, ale także kumpelą, z którą można było się powygłupiać. Adrienne za bardzo trzymała go tylko dla siebie i próbowała ograniczać kontakty z innymi znajomymi. Na koniec Brian pocałował Amy i powiedział, że wkrótce się znowu zobaczą, tym razem oficjalnie i przy wszystkich... ![]() W nagrodę za dobre wyniki w szkole rodzice pozwolili zaadoptować Nataszy kotka. Kot, a właściwie kotka nazywa się Sandy. ![]() ![]() Weasel postanowił się przeprowadzić, gdyż wszyscy narzekali na to, że jest ciasno. Wybrali ogromne ranczo, na którym było dużo miejsca do zabawy z psem i jazdy na koniu. ![]() Na dziś starczy. Btw. wiem, że Amy jest brzydka, ale jako dorosła będzie ładna ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|