Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 18.01.2012, 21:10   #944
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Oliwwka Zobacz post
Kocham to Fs! Szczególnie Colina 33333333
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, przeczytałam wszystko i nigdy nie czytałam nic lepszego!
A dzień dobry Pani, dawno Pani nie było na forum!
Haha, no tak, kolejna która kocha Colina xD
kolejny odcinek już niebawem!

Cytat:
Napisał Marl.89 Zobacz post
Jak już gdzieś pisałam,zarwałam noc by przeczytać twoje FS bo mnie wciągneło.Teraz gdy opdało pierwsze zauroczenie czytam sobie je drugi raz i dopiero zaczełam wyłapywać rzeczy,które mi nie pasuję,ale nie bede się rozpisywac.
tak jak już gdzieś wcześniej pisałam - nie jest to arcydzieło, sporo niedociągnięć można się doszukać, ale pozytywnie nastraja człowieka fakt, że przez moje zarwane noce, przy pisaniu odcinków, ktoś teraz zarywa nocki, żeby to wszystko przeczytać

Cytat:
Potrafisz budować napięcie nie tylko w scenach akcji ale tez tych erotycznych (ah ten romans Ali z Colinem ) Tez bym tak chciała pisać(chodzi mi szczególnie o sceny akcji )
Alia z Colinem, ma się rozumieć na pierwszym planie
wierz lub nie, ale ja na początku pisałam tak, że nie dało się tego czytać, akcja goniła jak szalona, dialogi jakieś dziwne, opisy nie lepsze xD wszystkiego nauczyłam się podczas pisania tego FS, dzięki radom i sugestiom czytelników, wypracowałam swój pisarski kunszt na "znośny do czytania" i szkolę go dalej, bo wciąż mam wiele do nauczenia się
Cytat:
Musze zajrzec tez do innych twoich opowiadań.
na forum jest jeszcze jedno (oprócz F4), jego tytuł to Vorg. Jest chwilowo zamknięte, ale jak uporam się ze zdjęciami, to poproszę o jego otwarcie, bo mam już dwa odcinki do przodu
Ostrzegam, że nie jest to romansidło i nie każdemu się podoba
Cytat:
Przy bonusach z udziałem Marco i Vincenta,oraz Fantastycznej Czeórki się mocno usmiała.Masz wyobraznie i poczucie humoru. Chyba zaczne brac u ciebie lekcje z pisania to moze dokoncze swoje opowiadanie
bonusy mają to do siebie, że z reguły muszą być śmieszne
trzeba czasem się wyluzować i przeczytać coś śmiesznego, a że sama lubię się śmiać, stąd ten pomysł
zresztą nie zrodził się on sam, bonusy z Vincem i Marco, w większości pisała Vipera, bez jej pomocy pewnie by nie powstały, a Fantastyczna Czwórka to efekt nocnych schizów sprzed dwóch lat
a co do lekcji pisania, to jest tu co najmniej dwie osoby, które doradziłyby Ci lepiej ode mnie, no ale jeśli chcesz akurat brać te lekcje u mnie to zapraszam
Cytat:
Ps.Yupi nawet moje imie pojawiło się w twoim FS
czyżby kolejna Lidia?

no dobra, a teraz mam bardzo ważne pytanie co do ostatniego odcinka:
chcecie go w jednej części, czy mam go podzielić na dwie? będzie dosyć długi więc tak pytam na zapas...