|
![]() |
#1 | ||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Haha, no tak, kolejna która kocha Colina xD kolejny odcinek już niebawem! Cytat:
![]() Cytat:
![]() wierz lub nie, ale ja na początku pisałam tak, że nie dało się tego czytać, akcja goniła jak szalona, dialogi jakieś dziwne, opisy nie lepsze xD wszystkiego nauczyłam się podczas pisania tego FS, dzięki radom i sugestiom czytelników, wypracowałam swój pisarski kunszt na "znośny do czytania" i szkolę go dalej, bo wciąż mam wiele do nauczenia się ![]() na forum jest jeszcze jedno (oprócz F4), jego tytuł to Vorg. Jest chwilowo zamknięte, ale jak uporam się ze zdjęciami, to poproszę o jego otwarcie, bo mam już dwa odcinki do przodu ![]() Ostrzegam, że nie jest to romansidło i nie każdemu się podoba ![]() Cytat:
![]() trzeba czasem się wyluzować i przeczytać coś śmiesznego, a że sama lubię się śmiać, stąd ten pomysł ![]() zresztą nie zrodził się on sam, bonusy z Vincem i Marco, w większości pisała Vipera, bez jej pomocy pewnie by nie powstały, a Fantastyczna Czwórka to efekt nocnych schizów sprzed dwóch lat ![]() a co do lekcji pisania, to jest tu co najmniej dwie osoby, które doradziłyby Ci lepiej ode mnie, no ale jeśli chcesz akurat brać te lekcje u mnie to zapraszam ![]() czyżby kolejna Lidia? ![]() no dobra, a teraz mam bardzo ważne pytanie co do ostatniego odcinka: chcecie go w jednej części, czy mam go podzielić na dwie? będzie dosyć długi więc tak pytam na zapas... ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|