Justyna - ładna jesteś

. A Twój blog bardzo ciekawy, lubię takie rzeczy.
A u mnie sporo się zmieniło. W ogóle to nie grałam ostatnio, zdjęcia wstawię zaległe.
Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3
Cz. 4
Cz. 5
Cz. 6
Cz. 7
Cz. 8
Cz. 9
Cz. 10
Cz. 11
Rodzina Craig cz. 12
Natasza pokochała jazdę konną. W wolnym czasie, kiedy tylko mogła, dosiadała Ariel i jechała trenować.

Damon często odwiedzał Nataszę.

Czasami dochodziło do zbliżenia... Ale oni byli tylko przyjaciółmi. [sory z jej minę, chyba była głodna xd]

Amy zmieniła trochę wygląd.

Kiedy Brian wychodził do pracy, Amy integrowała się z rodziną. Często wychodziła z Weaselem na basen.

A tutaj wspólne wieczorne ognisko.

Amy i Brian chodzili na randki do klubów. Uwielbiali głośnie miejsca.

Wkrótce młodzi kochankowie podjęli decyzję o przeprowadzce, gdyż uznali, że nie chcą być piątym kołem u wozu. Oczywiście nadal odwiedzali rodzinę i nie zaniedbywali starych kontaktów.
Zaadoptowali też kotka. Nazwali go Frodo [jest identyczny jak mój kot i nazywa się tak samo].

Brian zapragnął mieć papugę.

Niestety niedługo otrzymali list, w którym było napisane, że muszą się przeprowadzić. Na miejscu ich domu zostanie wybudowane centrum handlowe i mają wyprowadzić się w ciągu dwóch tygodni.
Niedługo potem mieli już nowy dom. Był znacznie bardziej przytulny i tańszy niż poprzedni.
Tutaj już Amy w nowym domu z Frodem na rękach. 

To tyle. Niedługo może pogram, bo ostatnio coś tracę wenę, to pewnie dlatego że nic się u mnie nie dzieje i gram tylko dwójką simów.
+bonus
I AM CLINT EASTWOOD!!!