![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Justyna - ładna jesteś
![]() ![]() A u mnie sporo się zmieniło. W ogóle to nie grałam ostatnio, zdjęcia wstawię zaległe. Cz. 1 Cz. 2 Cz. 3 Cz. 4 Cz. 5 Cz. 6 Cz. 7 Cz. 8 Cz. 9 Cz. 10 Cz. 11 Rodzina Craig cz. 12 Natasza pokochała jazdę konną. W wolnym czasie, kiedy tylko mogła, dosiadała Ariel i jechała trenować. ![]() Damon często odwiedzał Nataszę. ![]() Czasami dochodziło do zbliżenia... Ale oni byli tylko przyjaciółmi. [sory z jej minę, chyba była głodna xd] ![]() ![]() Amy zmieniła trochę wygląd. ![]() Kiedy Brian wychodził do pracy, Amy integrowała się z rodziną. Często wychodziła z Weaselem na basen. ![]() ![]() A tutaj wspólne wieczorne ognisko. ![]() ![]() ![]() Amy i Brian chodzili na randki do klubów. Uwielbiali głośnie miejsca. ![]() ![]() Wkrótce młodzi kochankowie podjęli decyzję o przeprowadzce, gdyż uznali, że nie chcą być piątym kołem u wozu. Oczywiście nadal odwiedzali rodzinę i nie zaniedbywali starych kontaktów. Zaadoptowali też kotka. Nazwali go Frodo [jest identyczny jak mój kot i nazywa się tak samo]. ![]() Brian zapragnął mieć papugę. ![]() Niestety niedługo otrzymali list, w którym było napisane, że muszą się przeprowadzić. Na miejscu ich domu zostanie wybudowane centrum handlowe i mają wyprowadzić się w ciągu dwóch tygodni. Niedługo potem mieli już nowy dom. Był znacznie bardziej przytulny i tańszy niż poprzedni. Tutaj już Amy w nowym domu z Frodem na rękach. ![]() ![]() ![]() To tyle. Niedługo może pogram, bo ostatnio coś tracę wenę, to pewnie dlatego że nic się u mnie nie dzieje i gram tylko dwójką simów. ![]() +bonus I AM CLINT EASTWOOD!!! ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 35 (0 użytkownik(ów) i 35 gości) | |
|
|