View Single Post
stare 10.02.2012, 20:59   #156
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages)

Cytat:
Napisał panna_p Zobacz post
zrobiłam tak jak mi poradziłaś, Heleno. Usunęłam wadliwe dodatki, ale problem dalej jest. Po pierwsze nie wszystkie dodatki wyświetlają się w grze. Po drugie jak instaluję dodatki sims3pack, to mam cały czas ten sam problem: gdy klikam na dodatek w grze, gra się wyłącza. Dodam, że niektóre dodatki działają poprawnie. Od czego to może zależeć?
Dashboard sprawdza tylko dodatki typu packages, więc jeśli skanowanie nie pomogło, ewidentnie wini któryś z sims3packów - tym bardziej, gdy gra wyłącza się po kliknięciu na jeden z nich. Wywal folder Downloads na pulpit albo po prostu odinstaluj jego zawartość w launcherze i potem uruchom grę. Jeśli masz niewiele dodatków tego typu, możesz instalować je pojedynczo i sprawdzać, jak zachowuje się gra, aż w końcu trafisz na ten właściwy, który powoduje problemy (niewykluczone, że jest ich więcej).

@Kwoon:
Mam ten sam problem, ale przestałam na niego zwracać uwagę. Męczy mnie natomiast fakt, że po kliknięciu na jakiś dodatek (np. jakąś bransoletę w dziale "akcesoria"), obok niego pojawia się ikona kosza, która powinna pomagać w pozbyciu się niechcianego obiektu prosto z gry. Niestety ikona jst bezużyteczna, bo po kliknięciu na nią nic się nie dzieje.

A teraz pytanie do wszystkich: czy ktoś spotkał się z tym problemem? Drażni mnie to niesamowicie