Temat: Vorg
View Single Post
stare 17.02.2012, 16:01   #223
Silver

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vorg

Ale super!
Nie spodziewałam się, że Vorg tak szybko i łatwo wyzna mu prawdę myślałam, że Len dowie się tego przez przypadek czy coś.
Dziwne, ale pozapominałam tyle szczegółów, że zastanawiałam się kim jest ta Erin dopóki nie przeczytałam, że to jego była...
Keter i Vorg..interesujące. Cham z niego. Jak może się puszczać z Sefirą jak czeka na niego taka laska. (nie pamiętam jej imienia, nie chce mi się szukać xD)

Zdjęcie klątwy wydaje się dziecinnie łatwe. Już nie takie rzeczy robił demon. Z tym też nie powinien mieć problemów (ale czymże byłaby akcja w twoim wydaniu bez żadnych komplikacji)

Znalazłam jeden błąd...na początku jest obok siebie "anielica" Więcej nie dostrzegłam
Dobrze, że w końcu się zmobilizowałaś i dodałaś ten odcinek. Przynajmniej sobie wszystko odświeżyłam

btw. Keter faktycznie kombinuje... Założę się, że nie wykorzystała Vorga tylko do własnych celów. Ona ma jakiś duży plan
Czekam na więcej! Mam nadzieję, że częściej będziesz dodawać odcinki, bo ileż można czekać

Zdjęcia piękne ^^

edit: ach, zapomniałam dodać, że stęskniłam się za tymi intymnymi epizodami w Belle Rose były wieki temu.

Ostatnio edytowane przez Silver : 17.02.2012 - 16:04
Silver jest offline   Odpowiedź z Cytatem