![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale super!
Nie spodziewałam się, że Vorg tak szybko i łatwo wyzna mu prawdę ![]() Dziwne, ale pozapominałam tyle szczegółów, że zastanawiałam się kim jest ta Erin ![]() Keter i Vorg..interesujące. Cham z niego. Jak może się puszczać z Sefirą jak czeka na niego taka laska. (nie pamiętam jej imienia, nie chce mi się szukać xD) Zdjęcie klątwy wydaje się dziecinnie łatwe. Już nie takie rzeczy robił demon. Z tym też nie powinien mieć problemów (ale czymże byłaby akcja w twoim wydaniu bez żadnych komplikacji) Znalazłam jeden błąd...na początku jest obok siebie "anielica" Więcej nie dostrzegłam ![]() Dobrze, że w końcu się zmobilizowałaś i dodałaś ten odcinek. Przynajmniej sobie wszystko odświeżyłam ![]() btw. Keter faktycznie kombinuje... Założę się, że nie wykorzystała Vorga tylko do własnych celów. Ona ma jakiś duży plan ![]() Czekam na więcej! Mam nadzieję, że częściej będziesz dodawać odcinki, bo ileż można czekać ![]() Zdjęcia piękne ^^ edit: ach, zapomniałam dodać, że stęskniłam się za tymi intymnymi epizodami ![]() Ostatnio edytowane przez Silver : 17.02.2012 - 16:04 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|