Ok, no to zaczynam
Przedstawiam wam moja rodzinke - Josuke Soushiro i Nami Misuke.
Josuke Soushiro - miejscowy Starlight Shores, znany wsrod plci pieknej, lubiany, wysportowany i zdolny kreatywnie.
Nami Misuke - nowa obywatelka szukajaca swojego miejsca w nowym miescie, wynajmuje pokoj wraz z Josuke, zdolna pisarka, marzycielka i romantyczka.
Jak narazie dni mijaly spokojnie dla Nami, miala czas na szukanie pracy, wiec zajmowala sie domem.
Zas Josuke nie musial sie martwic o pieniadze i spedzal czas na przyjemnosciach

- niezly byl z niego DJ...
Oczywiscie jako lokatorzy oboje spedzali ze soba duzo czasu...spiewajac i wyglupiajac sie podczas karaoke

...
...czy to Josuke popisujac sie jazda na byku <mial stracha by sie nie zblaznic, bo 1szy raz na niego wsiadl xD> przed Nami.
Nami tylko patrzyla w bok myslac co za wariat z niego i tyle ludzi sie patrzy...hehe xD
Na szczescie Josuke nie wywalil sie i zrecznie ukonczyl jazde na byku wykonujac popisowy skok, ladujac po chwili przed Nami.
Oczywiscie pomiedzy Josuke i Nami zaczelo cos iskrzyc i oboje zaczeli czuc cos wiecej do siebie....:3
Caly wieczor spedzili na klubach, zabawach i wyglupach - gra w bilarda obowiazkowa
...No i ocziwiscie Josuke kradl dalej serce Nami popisujac sie przed nia zdolnosciami DJ'a xD
No i zblizenie na moje golabeczki
Wiem troche nudno, ale narazie jestem happy z dodatku i z plynnie dzialajace gry *,..,*
mam nadzieje, ze zdjecia dobrze widac bo ja teraz mam strasznie szeroki monitor i zmniejszylam troche rozdzielczosc zdjec by bylo je w miare dobrze u was widac...
@up - poprawione zmniejszylam do 800 teraz powinno byc dobrze.