View Single Post
stare 14.03.2012, 15:16   #6
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Ok, no to zaczynam

Przedstawiam wam moja rodzinke - Josuke Soushiro i Nami Misuke.

Josuke Soushiro - miejscowy Starlight Shores, znany wsrod plci pieknej, lubiany, wysportowany i zdolny kreatywnie.

Nami Misuke - nowa obywatelka szukajaca swojego miejsca w nowym miescie, wynajmuje pokoj wraz z Josuke, zdolna pisarka, marzycielka i romantyczka.

Jak narazie dni mijaly spokojnie dla Nami, miala czas na szukanie pracy, wiec zajmowala sie domem.

Zas Josuke nie musial sie martwic o pieniadze i spedzal czas na przyjemnosciach - niezly byl z niego DJ...

Oczywiscie jako lokatorzy oboje spedzali ze soba duzo czasu...spiewajac i wyglupiajac sie podczas karaoke ...

...czy to Josuke popisujac sie jazda na byku <mial stracha by sie nie zblaznic, bo 1szy raz na niego wsiadl xD> przed Nami.

Nami tylko patrzyla w bok myslac co za wariat z niego i tyle ludzi sie patrzy...hehe xD

Na szczescie Josuke nie wywalil sie i zrecznie ukonczyl jazde na byku wykonujac popisowy skok, ladujac po chwili przed Nami.

Oczywiscie pomiedzy Josuke i Nami zaczelo cos iskrzyc i oboje zaczeli czuc cos wiecej do siebie....:3

Caly wieczor spedzili na klubach, zabawach i wyglupach - gra w bilarda obowiazkowa

...No i ocziwiscie Josuke kradl dalej serce Nami popisujac sie przed nia zdolnosciami DJ'a xD

No i zblizenie na moje golabeczki

Wiem troche nudno, ale narazie jestem happy z dodatku i z plynnie dzialajace gry *,..,*
mam nadzieje, ze zdjecia dobrze widac bo ja teraz mam strasznie szeroki monitor i zmniejszylam troche rozdzielczosc zdjec by bylo je w miare dobrze u was widac...

@up - poprawione zmniejszylam do 800 teraz powinno byc dobrze.

Ostatnio edytowane przez eyvee : 15.03.2012 - 20:15
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem