|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Ok, no to zaczynam
![]() Przedstawiam wam moja rodzinke - Josuke Soushiro i Nami Misuke. Josuke Soushiro - miejscowy Starlight Shores, znany wsrod plci pieknej, lubiany, wysportowany i zdolny kreatywnie. ![]() Nami Misuke - nowa obywatelka szukajaca swojego miejsca w nowym miescie, wynajmuje pokoj wraz z Josuke, zdolna pisarka, marzycielka i romantyczka. ![]() Jak narazie dni mijaly spokojnie dla Nami, miala czas na szukanie pracy, wiec zajmowala sie domem. ![]() Zas Josuke nie musial sie martwic o pieniadze i spedzal czas na przyjemnosciach - niezly byl z niego DJ...![]() Oczywiscie jako lokatorzy oboje spedzali ze soba duzo czasu...spiewajac i wyglupiajac sie podczas karaoke ...![]() ![]() ...czy to Josuke popisujac sie jazda na byku <mial stracha by sie nie zblaznic, bo 1szy raz na niego wsiadl xD> przed Nami. ![]() Nami tylko patrzyla w bok myslac co za wariat z niego i tyle ludzi sie patrzy...hehe xD ![]() Na szczescie Josuke nie wywalil sie i zrecznie ukonczyl jazde na byku wykonujac popisowy skok, ladujac po chwili przed Nami. ![]() Oczywiscie pomiedzy Josuke i Nami zaczelo cos iskrzyc i oboje zaczeli czuc cos wiecej do siebie....:3 ![]() Caly wieczor spedzili na klubach, zabawach i wyglupach - gra w bilarda obowiazkowa ![]() ![]() ...No i ocziwiscie Josuke kradl dalej serce Nami popisujac sie przed nia zdolnosciami DJ'a xD ![]() No i zblizenie na moje golabeczki ![]() ![]() ![]() Wiem troche nudno, ale narazie jestem happy z dodatku i z plynnie dzialajace gry *,..,* mam nadzieje, ze zdjecia dobrze widac bo ja teraz mam strasznie szeroki monitor i zmniejszylam troche rozdzielczosc zdjec by bylo je w miare dobrze u was widac... @up - poprawione zmniejszylam do 800 teraz powinno byc dobrze. Ostatnio edytowane przez eyvee : 15.03.2012 - 21:15 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|