@ uv - mam nadzieję, że mnie nie zagryziecie za ilość zdjęć ; )
@ shotshe - maślanowłosość przepadła[*] choć może jeszcze objawić się w kolejnych pokoleniach xd
taa, mam duuuuuuuuuuuuuużo zdjęć

nie zabijajcie. ale to tak w sam raz na drzemkę ; ) przepraszam z góry. w zasadzie to byłam tak zachwycona tym, co się stało, że zdjęcia robiłam jak szalona i oto efekt
losy rodziny
ARCHIBALD
Vivianne przygotowuje się na nowe dziecko czytając książki.
Ale ciąża ma nie tylko pozytywne aspekty...
Na wspólne śniadanie z córką też znajdzie się czas
No i się zaczęło... A w domu pusto.
Idziemy do szpitala
No i zdarzyło się coś, czego jeszcze w mojej simowej karierze nie było! A nie używałam żadnych kodów, wzmożonej płodności czy owoców. Nie mówię tu o trojaczkach, ale o tym, że są różnych płci - 2 dziewczynki (Shiloh Anne i Sophie Rose) oraz chłopiec Nathaniel (zwany potocznie Natem)
Szybko do domu bo już któreś ryczy xd
Tradycyjnie dzieciaczki były zabugowane, tylko Shiloh jako tako ''działała''
Szybkie urodziny....
Takie oto dzieciaczki wyszły - Shiloh:
Nate:
i Sophie:

po kim te włosy ma to nie wiem xd
musiałam ich tymczasowo wyprowadzić z ich domu (oficjalnie - remont; a tak na serio to jak mam takie pełzaczki to wolę parterówki, małe domy, bo łatwiej wszystko ogarnąć. Jeszcze z 1 jakoś ujdzie, ale z 3 bym nie dała rady...
Oczywiście nie obyło się bez jazd na szalonych jeźdźcach, kocham miny maluchów, które nie chcą schodzić ; )
Shil:

będzie z niej amazonka - już trenuje półsiad

te miny

Rose: (Sophie, ale często bd mówić Rose xd)

grzeczne dziecko

kochana córeczka tatusia
i Nate:

też grzeczne dziecko, tak mu się spodobało, że narobił pod siebie =.=
Zabawa na świeżym powietrzu (i nauka chodzenia...)
Vi z Rose
z Natem
i z Shiloh (przez to czytanie S spała w pokoju N, a N w pokoju dziewczynek xd)
suodziaczki jedzą xd
i śpią
taak, Blair też śpi
tia, i tak oto dobrnęłam do końca. naprawdę bardzo
przepraszam za ilość, ale teraz przez 2 tyg nie sądzę bym miała czas i ochotę cokolwiek dodawać a nawet grać. czekają mnie egzaminy, a jak ktoś się nie uczył przez 3 lata to... powodzenia xd