![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
@ uv - mam nadzieję, że mnie nie zagryziecie za ilość zdjęć ; )
@ shotshe - maślanowłosość przepadła[*] choć może jeszcze objawić się w kolejnych pokoleniach xd taa, mam duuuuuuuuuuuuuużo zdjęć ![]() losy rodziny ARCHIBALD Vivianne przygotowuje się na nowe dziecko czytając książki. ![]() ![]() Ale ciąża ma nie tylko pozytywne aspekty... ![]() Na wspólne śniadanie z córką też znajdzie się czas ![]() ![]() No i się zaczęło... A w domu pusto. ![]() ![]() Idziemy do szpitala ![]() No i zdarzyło się coś, czego jeszcze w mojej simowej karierze nie było! A nie używałam żadnych kodów, wzmożonej płodności czy owoców. Nie mówię tu o trojaczkach, ale o tym, że są różnych płci - 2 dziewczynki (Shiloh Anne i Sophie Rose) oraz chłopiec Nathaniel (zwany potocznie Natem) ![]() Szybko do domu bo już któreś ryczy xd ![]() Tradycyjnie dzieciaczki były zabugowane, tylko Shiloh jako tako ''działała'' ![]() Szybkie urodziny.... ![]() Takie oto dzieciaczki wyszły - Shiloh: ![]() Nate: ![]() i Sophie: ![]() po kim te włosy ma to nie wiem xd musiałam ich tymczasowo wyprowadzić z ich domu (oficjalnie - remont; a tak na serio to jak mam takie pełzaczki to wolę parterówki, małe domy, bo łatwiej wszystko ogarnąć. Jeszcze z 1 jakoś ujdzie, ale z 3 bym nie dała rady... ![]() Oczywiście nie obyło się bez jazd na szalonych jeźdźcach, kocham miny maluchów, które nie chcą schodzić ; ) Shil: ![]() będzie z niej amazonka - już trenuje półsiad ![]() ![]() te miny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rose: (Sophie, ale często bd mówić Rose xd) ![]() ![]() grzeczne dziecko ![]() ![]() ![]() kochana córeczka tatusia ![]() ![]() i Nate: ![]() ![]() też grzeczne dziecko, tak mu się spodobało, że narobił pod siebie =.= ![]() Zabawa na świeżym powietrzu (i nauka chodzenia...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vi z Rose ![]() ![]() z Natem ![]() i z Shiloh (przez to czytanie S spała w pokoju N, a N w pokoju dziewczynek xd) ![]() suodziaczki jedzą xd ![]() ![]() ![]() i śpią ![]() ![]() ![]() taak, Blair też śpi ![]() tia, i tak oto dobrnęłam do końca. naprawdę bardzo przepraszam za ilość, ale teraz przez 2 tyg nie sądzę bym miała czas i ochotę cokolwiek dodawać a nawet grać. czekają mnie egzaminy, a jak ktoś się nie uczył przez 3 lata to... powodzenia xd
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|