Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 22.04.2012, 19:41   #11
Silver

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Na wstępie przepraszam, że tak zwlekałam z komentarzem

Chris to idiota. Po co mu Mei? Przecież jest tyle kobiet na świecie. Ale psychopatę trudno zrozumieć.
Coś ty za fryzurę dała Marco? nie ukrywam, że tamta była lepsza, ale już trudno xD Cała akcja w tej śmiesznej kwaterze wywołała u mnie wiele emocji mówię tu o strzałach. Mam nadzieję, że drugi zabił Dantego. Sama mówiłaś, że któryś z nich zginie. Chociaż kto wie...

Zabiłaś mnie ostatnim zdaniem. Od razu skoczyła mi adrenalina xD Szkoda, że uśmiercasz rodziców czarnuli. Ostatnimi czasy ich polubiłam, bo już nie robili awantur i byli całkiem ok.
Amour też nie ma lekko. Ciągle zastraszają jej rodzinę i próbują ich zabić, a do tego została sama. To jeszcze dziecko! ;[

Ogólnie rzecz biorąc czuję niedosyt, ale cieszę się już na myśl, że ostatnia część będzie długaśna i w końcu wszystko się wyjaśni. Nie bardzo wiem czego spodziewać się po tych Złych, bo nie wiadomo jak dużą ekipę zebrali (mam nadzieję, że nie dużą)
6 zdjęcie seksi tyłek

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Rodzice czarnuli zginą, ale to nie koniec śmierci...
Przeczuwam najgorsze ;/

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Przez ten komentarz, zaczęłam się poważnie zastanawiać nad napisaniem czegoś... czegoś takiego, co opowiadałoby historię Marco, jego kumpli, tego jak to wszystko się zaczęło, jego relacji z Chrisem, z Sophie... Po prostu przeszłości.
Kolejka dla Libby
Jeśli o mnie chodzi, to jestem i za i przeciw. Bardzo chciałabym dalej czytać o ich losach i w ogóle, ale z drugiej strony to nowe FS na pewno zmieniłoby moją opinię na temat niektórych postaci i zaczęłabym wszystko inaczej postrzegać. Jednak chyba bardziej jestem otwarta na tę propozycję i z chęcią poczytałabym o ich przeszłości. A Miracle może poczekać
Boję się co będzie dalej...

EDIT: dobiłaś do setnej strony. Gratuluję ^^

Ostatnio edytowane przez Silver : 22.04.2012 - 19:44
Silver jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.