![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Na wstępie przepraszam, że tak zwlekałam z komentarzem
![]() Chris to idiota. Po co mu Mei? Przecież jest tyle kobiet na świecie. Ale psychopatę trudno zrozumieć. Coś ty za fryzurę dała Marco? ![]() ![]() Zabiłaś mnie ostatnim zdaniem. Od razu skoczyła mi adrenalina xD Szkoda, że uśmiercasz rodziców czarnuli. Ostatnimi czasy ich polubiłam, bo już nie robili awantur i byli całkiem ok. Amour też nie ma lekko. Ciągle zastraszają jej rodzinę i próbują ich zabić, a do tego została sama. To jeszcze dziecko! ;[ Ogólnie rzecz biorąc czuję niedosyt, ale cieszę się już na myśl, że ostatnia część będzie długaśna ![]() 6 zdjęcie ![]() Przeczuwam najgorsze ;/ Cytat:
![]() Jeśli o mnie chodzi, to jestem i za i przeciw. Bardzo chciałabym dalej czytać o ich losach i w ogóle, ale z drugiej strony to nowe FS na pewno zmieniłoby moją opinię na temat niektórych postaci i zaczęłabym wszystko inaczej postrzegać. Jednak chyba bardziej jestem otwarta na tę propozycję i z chęcią poczytałabym o ich przeszłości. A Miracle może poczekać ![]() Boję się co będzie dalej... EDIT: dobiłaś do setnej strony. Gratuluję ^^ Ostatnio edytowane przez Silver : 22.04.2012 - 19:44 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|