![]() |
#991 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czuję lekki niedosyt i strasznie się niepokoję. Niby przedostatni odcinek, a wszystko jest strasznie pogmatwane. Szkoda, że rodzice Mei umrą, akurat teraz, kiedy znormalnieli.
Zastanawiam się co było na tej kartce, znając życie coś niesłychanie ważnego, co zaowocuje nagłym zwrotem akcji. Co do strzelaniny. wydaje mi się, że pierwsza kula zabiła jednego z chłopaków, raczej nie Marco, a druga należała do osoby trzeciej i zrobiła coś Dantemu. To wydaje się dość prawdopodobne, bo chyba kompletnej masakry nie zrobisz, a zupełnie wesoło też nie będzie. Zastanawiam się też co będzie z naszymi parami (Mei&Marco i Alia&Colin). Czy wszyscy przeżyją, czy będą razem, itp. Znając życie tu też za wesoło nie będzie. Ogólnie, co do zakończenia mam przeczucie, że będzie to takie "pyrrusowe zwycięstwo", czyli, że nasi bohaterowie ostatecznie wygrają, ale poniosą niebywałe straty w ludziach. Co do fs o przeszłości bohaterów, to jestem na tak ![]()
|
![]() |
#992 | |
|
![]()
Na wstępie przepraszam, że tak zwlekałam z komentarzem
![]() Chris to idiota. Po co mu Mei? Przecież jest tyle kobiet na świecie. Ale psychopatę trudno zrozumieć. Coś ty za fryzurę dała Marco? ![]() ![]() Zabiłaś mnie ostatnim zdaniem. Od razu skoczyła mi adrenalina xD Szkoda, że uśmiercasz rodziców czarnuli. Ostatnimi czasy ich polubiłam, bo już nie robili awantur i byli całkiem ok. Amour też nie ma lekko. Ciągle zastraszają jej rodzinę i próbują ich zabić, a do tego została sama. To jeszcze dziecko! ;[ Ogólnie rzecz biorąc czuję niedosyt, ale cieszę się już na myśl, że ostatnia część będzie długaśna ![]() 6 zdjęcie ![]() Przeczuwam najgorsze ;/ Cytat:
![]() Jeśli o mnie chodzi, to jestem i za i przeciw. Bardzo chciałabym dalej czytać o ich losach i w ogóle, ale z drugiej strony to nowe FS na pewno zmieniłoby moją opinię na temat niektórych postaci i zaczęłabym wszystko inaczej postrzegać. Jednak chyba bardziej jestem otwarta na tę propozycję i z chęcią poczytałabym o ich przeszłości. A Miracle może poczekać ![]() Boję się co będzie dalej... EDIT: dobiłaś do setnej strony. Gratuluję ^^ Ostatnio edytowane przez Silver : 22.04.2012 - 19:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |||
|
![]() Cytat:
![]() no właśnie, na kartkę nikt nie zwrócił uwagi, o tym pisałam wcześniej :3 ta kartka odmieni życie złodzieja.. Cytat:
![]() ![]() Jedyne co mogę wam dać, to mała wskazówka, którą umieściłam w tekście, ona w sumie wyjaśnia troszkę: Cytat:
No i na koniec, słówko odnośnie tego co mam zamiar pisać... Wasze posty (a bynajmniej ich większość), utwierdziły mnie w przekonaniu, że napisanie prequela to dobry pomysł (swoją drogą w Gwiezdnych Wojnach też tak zrobili xD). Rozwieję wątpliwości tych, którzy uważają, że pierwsza, właściwa część zmieni ich postrzeganie na BR, bo jeśli nawet to nie będą to zmiany duże, można by powiedzieć, że będą to zaledwie zmiany kosmetyczne :3 Odnośnie fabuły, to opiszę ostatnie cztery lata, przed właściwymi wydarzeniami, przepląta się tam Chris, będzie nawet trochę Mei, ale nie dużo, jedynie tyle, by wyjaśnić pewne kwestie z tego FS, nawet Gabriela i Emmanuele tam spotkacie, choć będzie to prawdopodobnie epizod. Ogólnie to opiszę tam trochę rzeczy, takich jak moment z dołączeniem Sophie do gangu i dlaczego Dante stał się tak ogromnym wrogiem Marco, bo tego to właściwie nie wyjaśniłam :3 No i będzie trochę z dalekiej przeszłości Takedy i Jensena, może tam nawet przeszłość Kurzanov'a wplątam (dla niedoinformowanych, to nazwisko Juriego, które nie przewinęło sie przez całe FS ani razu, tak swoją drogą xD). Oczywiście będzie również kilka złodziejskich skoków (między innymi ten, w którym Marco stracił nogawkę od spodni ![]() Podsumowując - sporo Marco, Colina & spółki - czyli to, co tygryski lubią najbardziej ![]() ahaha, czułam, że ktoś przemówi w tym temacie xD no wiesz, simka Libby zdążyła się już o tym przekonać xD http://i927.photobucket.com/albums/a...0-05-15-63.jpg i dlatego z tej okazji szykuję dla was niespodziewankę, którą na sto procent dostaniecie jeszcze przed odcinkiem, ale póki co nie zdradzę co to będzie :3 dziękuję wszystkim za komentarze, jesteście złotymi czytelnikami kochani ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Zwróciłam uwagę na tę kartkę, tylko potem zapomniałam o niej wspomnieć. Zresztą dla mnie jest ona dość oczywista. Obstawiam, że to "wyznanie" Mei, że odchodzi, bo woli Chrisa(ewentualnie kogoś innego, skoro Chris chce odzyskać Marco / Mei ma dość Marco i dziecka i odchodzi), czy coś w ten deseń. W każdym razie na pewno będzie to coś, co zaboli Marco
![]()
![]() |
#995 | ||
Reputacja: 14
|
![]()
Libby, wszystko zdradzasz
![]() ![]() Fajnie, że jednak będzie prequel, mam nadzieję, że uda Cie się nas zaskoczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | ||
|
![]()
Już sama nie wiem kogo bardziej nienawidzę: Dante czy Chrisa? Teraz moim zdaniem obaj zasłużyli na śmierć
![]() Kurde, piszesz, że zrobisz niemałą rzeź i boję się o Maxa. Takie Twoje obiecanki - cacanki ruda. Ja już Ci nie ufam ![]() Obstawiam, że Juri zginie, Marco zostanie ranny. A Colin? Cóż albo go uśmiercisz, albo nieodwracalnie uszkodzisz (może jakiś wózek inwalidzki? - tak wiem - sadystyczna jestem ![]() Ciekawe kto jeszcze pomaga tym dwóm szujom? Żal mi rodziców czarnej ![]() Cytat:
Cytat:
Czekam na bonus <zaciera ręce> |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#997 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Boże, jak on mógł kazać zabić rodziców Mei? Przecież zrobiła, co chciał ![]() Rzeczywiście, pewnie zginął (o ile zginął, bo mógł zostać ranny) Juri, do którego nie byłam nie wiadomo jak przywiązana, ale jednak żal mi go. Musimy tylko trzymać kciuki za Marco, aby jak najszybciej pozbył się Dante'go i uratował Mei. Szkoda mi Amour. Niby wiem, że będzie bezpieczniejsza, ale i tak jestem niezwykle wyczulona na zostawianie małych dzieci samych. Serce mi pęka, jak pomyślę, jak ona musi teraz cierpieć. Poza tym, zastanawiam się, co z Alią i Colinem. Oby nic im się nie stało. Jeśli chodzi o prequel... Rzeczywiście, fajnie by było poczytać jeszcze o Marco i spółce, ale... Mimo wszystko ja jestem na nie. Czasami warto coś zostawić, nie ''rozpamiętywać'', a zająć się czymś nowym. Miracle fajnie się zapowiada, poza tym już je rozpoczęłaś, więc nie warto go zamykać i obiecać sobie, ze ''wróci się do niego później''. Belle Rose to najprawdopodobniej najlepsze FS, jakie kiedykolwiek się na tym forum pojawiło, jest najdłuższe i w ogóle. Niech tak zostanie. Niech ludzie pamiętają tę historię właśnie taką. po co wracać do Sophie, która przecież nie żyje... Po co wracać do przeszłości Marco... To oczywiście tylko moje zdanie, zrobisz, jak uważasz. Mimo wszystko jednak wolałabym teraz poczytać Miracle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |||||||||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet JEŚLI co niektórzy coś tam podejrzewają, to jeśli chodzi o finalne zakończenie, to pewnie się nikt nie domyśla jak to się skończy :> Cytat:
![]() bo od razu wam mówię, że kilka spraw pozostawię niewyjaśnionych :> Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do Marco... To będzie miał kłopoty. Bardzo poważne kłopoty. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
stąd pomysł na prequel, w którym na pewno pozostało mi sporo ciekawych spraw do wyjaśnienia. Mam już napisany prolog, pół strony z pierwszego odcinka, półtora strony z drugiego i tyle samo trzeciego ![]() Tak jak napisałam w Miracle, najpierw skończę Vorga, w międzyczasie będę sobie pisać ten prequel, a jak skończę Vorgusia, to będę go powoli wdrażać na forum :3 dziękuję wam za komentarze, postaram się, byście nie musieli długo czekać na bonus i ostatni odcinek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#999 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I ♥ COLIN ;3 No i szkoda, że rodzice zginą, lubiłam ich... A Alia - no cóż, jesli by zginęła, to przynajmniej bym miała wolną drogę do Colina ahhaha ![]() Marco będzie miał poważne kłopoty?! Ehh! ![]() Jedyne, co mogę powiedzieć to to, że do odcinka nie wyrobię! Zdradź coś jeszcze... ![]()
![]() |
![]() |
#1000 | |
|
![]() Cytat:
Tak poważnie, zastanawiam się, jaki bonus przygotowałaś ^^ Poza tym mam pewne przypuszczenia, co do dalszej (ostatniej ;___; części. No, ale zostawię je dla siebie ![]() Cieszę się, że jednak nie zostawisz Miracle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|