View Single Post
stare 25.04.2012, 17:40   #2342
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Już nie nadążam za wami

eyvee - jak zwykle genialnie. Will wyprzystojniał, a ta jego dziewczyna jest urocza. Ciekawe, czy będą razem

myrtek - świetna historia, nie mogę się nadziwić, że wszystko sama wymyślasz a z tymi randkami dobre było ;p

i do wszystkich pozostałych - naprawdę chciałabym napisać do każdego z osobna, ale gubię się w tym wszystkim czytam wszystkie historie i każda jest ciekawa.

a więc przyszedł czas na moją rodzinę.

Część 1
Część 2

Rodzina Castor część 3

Na wstępie napiszę, że Stormtrooper umarł. Bardzo szybko się zestarzał, zmieniłam aktywną rodzinę, i już był stary

Ostatnie zdjęcie, podczas treningu z Kathy

Podczas gdy James pracował, Kathy zajmowała się domem i dzieckiem. Malowała też obrazy. Nie była może najlepszą malarką, ale sprawiało to jej przyjemność i mogła się odprężyć, a kiedy James był w domu i zajmował się córką, miała trochę czasu dla siebie.
Kathy nauczyła Penny wszystkiego - zauważyła też, że dziewczynka jest bardzo towarzyska i kiedy nauczyła się mówić, ciągle gadała

Pewnego wieczora Kathy została na występie Jamesa. Kiedy goście poszli, on wyznał ukochanej miłość.
-Słuchaj, wiem, że ostatnio nie szło nam najlepiej, ale popatrz na Penny, jaka jest szczęśliwa. Kocha nas, i nie chcę, żeby miała zepsute dzieciństwo, bo rodzicom się nie układa.

Wyciągnął pierścionek. Kathy zrozumiała, że James jest tym jedynym i zrozumiała, że na prawdę go kocha.

James radził sobie coraz lepiej na scenie. Lokale kłóciły się o niego, rezerwowały występy - nie miał ani chwili odpoczynku, tylko ciągle w trasie. Przez to rzadko widział swoje kobiety, ale kiedy wracał, cały czas poświęcał dla rodziny.

W końcu wspiął się na sam szczyt kariery. To zapewniło mu ogromną sławę. Ludzie po występach błagali o autografy. Występował też w najlepszych lokalach w mieście.

A Penny szybko urosła. Jest bardzo ładna, jak na dziecko. Przypomina mi trochę Brada Pitta ;x

Kathy nie mogła znieść rozstania z ukochanym koniem... Zaadoptowała więc szczeniaka i nazwała go Gandalf.
Tutaj z Jamesem.

James zaczął się udzielać publicznie. Rozwijał swoją charyzmę...

...a także pokazywał się na lokalnych imprezach.

Pewnej niedzieli cała rodzina wybrała się na plac zabaw.
Rodzice spokojnie przyglądali się, jak ich córka gania psa.

A tutaj niespodzianka Kathy i James nie chcieli wyprawiać żadnego wesela, więc pobrali się w ciszy w parku.

cdn Dodam jeszcze, że zrobili mały remont domu. Już nie jest taki obskurny, tylko ciepły i przytulny.