|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Już nie nadążam za wami
![]() eyvee - jak zwykle genialnie. Will wyprzystojniał, a ta jego dziewczyna jest urocza. Ciekawe, czy będą razem ![]() myrtek - świetna historia, nie mogę się nadziwić, że wszystko sama wymyślasz a z tymi randkami dobre było ;pi do wszystkich pozostałych - naprawdę chciałabym napisać do każdego z osobna, ale gubię się w tym wszystkim czytam wszystkie historie i każda jest ciekawa.a więc przyszedł czas na moją rodzinę. Część 1 Część 2 Rodzina Castor część 3 Na wstępie napiszę, że Stormtrooper umarł. Bardzo szybko się zestarzał, zmieniłam aktywną rodzinę, i już był stary ![]() Ostatnie zdjęcie, podczas treningu z Kathy ![]() Podczas gdy James pracował, Kathy zajmowała się domem i dzieckiem. Malowała też obrazy. Nie była może najlepszą malarką, ale sprawiało to jej przyjemność i mogła się odprężyć, a kiedy James był w domu i zajmował się córką, miała trochę czasu dla siebie. Kathy nauczyła Penny wszystkiego - zauważyła też, że dziewczynka jest bardzo towarzyska i kiedy nauczyła się mówić, ciągle gadała ![]() ![]() Pewnego wieczora Kathy została na występie Jamesa. Kiedy goście poszli, on wyznał ukochanej miłość. -Słuchaj, wiem, że ostatnio nie szło nam najlepiej, ale popatrz na Penny, jaka jest szczęśliwa. Kocha nas, i nie chcę, żeby miała zepsute dzieciństwo, bo rodzicom się nie układa. Wyciągnął pierścionek. Kathy zrozumiała, że James jest tym jedynym i zrozumiała, że na prawdę go kocha. ![]() James radził sobie coraz lepiej na scenie. Lokale kłóciły się o niego, rezerwowały występy - nie miał ani chwili odpoczynku, tylko ciągle w trasie. Przez to rzadko widział swoje kobiety, ale kiedy wracał, cały czas poświęcał dla rodziny. W końcu wspiął się na sam szczyt kariery. To zapewniło mu ogromną sławę. Ludzie po występach błagali o autografy. Występował też w najlepszych lokalach w mieście. ![]() A Penny szybko urosła. Jest bardzo ładna, jak na dziecko. Przypomina mi trochę Brada Pitta ;x ![]() Kathy nie mogła znieść rozstania z ukochanym koniem... Zaadoptowała więc szczeniaka i nazwała go Gandalf. Tutaj z Jamesem. ![]() James zaczął się udzielać publicznie. Rozwijał swoją charyzmę... ![]() ...a także pokazywał się na lokalnych imprezach. ![]() Pewnej niedzieli cała rodzina wybrała się na plac zabaw. Rodzice spokojnie przyglądali się, jak ich córka gania psa. ![]() ![]() A tutaj niespodzianka Kathy i James nie chcieli wyprawiać żadnego wesela, więc pobrali się w ciszy w parku.![]() ![]() cdn Dodam jeszcze, że zrobili mały remont domu. Już nie jest taki obskurny, tylko ciepły i przytulny.
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|