Temat: Vorg
View Single Post
stare 02.05.2012, 21:27   #250
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Vorg

Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
(...) Jak mogłaś zakończyć w takim momencie? Dopiero się rozkręciłem...(...)
Cytat:
Napisał Brutus
(...) moim zdaniem przerywanie pikantnych scen powinno być nielegalne.(...)
Zgadzam się! Dopiszę tylko, że w ogóle kończenie samego opowiadania, nie tylko scen ero, w takich momentach powinno być karane! :<

Len po przemianie wygląda bosko... *.* Nawet lepiej, niż jako zwykły śmiertelnik. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć całą jego twarz. Co ten Vorg mu zrobił? I dlaczego nie wyskoczył wtedy przez okno? Przecież z jego nowymi umiejętnościami, nie sprawiłoby mu to żadnego problemu. Tak bardzo zależy mu na Vorgu, że nie chciał go zostawiać? No i co z samym demonem? Biedak umiera (czy demon w ogóle może umrzeć?), a wredny Nick pewnie obserwuje go jak owada w słoiku >:[ Nie dziwię się, że Len nie chciał z nim gadać. A co się stało z prawdziwą Erin? Czyżby zmarła w momencie gdy Sunsum się w nią wcielała? (btw. "Sunsum" brzmi jak chyba najpopularniejsze słówko z TS1 xD).
Ogólnie, mi to również wygląda na jakąś więź krwi między Hooperem a Vorgiem. Bracia? A może Vorg to ojciec Lena? W każdym razie, coś chyba jest na rzeczy.
Azazel coś kombinuje i wcale mi się to nie podoba, bo to na pewno coś przeciwko Vorgusiowi. :< Może obmyśla jakąś kolejną klątwę... Scena z Naama mistrzowska. Jesteś okrutna, jak mogłaś im przerwać w takim momencie? Swoją drogą, podziwiam Azazela, że się opanował w takiej chwili. Dobry jest, skubaniec. xD
"Twoje" piekło bardzo mi się podoba; fascynujące, piękne wnętrza. Same zdjęcia - no już nie będę się powtarzać w każdym poście. Ty wiesz.
Oczywiście czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg.

edit:
Cytat:
Napisał Rudzielec
(...) robienie zdjęć to nie trudna sztuka, chętnie sie podzielę swoimi sekretami dotyczącymi robienia zdjęć, jeśli chcesz :3(...)
A bardzo chętnie. Poproszę poradnik pt. "Jak robić mistrzowskie zdjęcia". To jest trudna sztuka Rudzielcu, uwierz mi. Może Tobie przychodzi to naturalnie, ale niektórzy (czyt. ja!) mają z tym problem. Nie wszystkiego można się tak po prostu nauczyć. :<

Ostatnio edytowane przez Malin : 02.05.2012 - 21:35
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem