No i przekroczyliśmy 100! Wow
anie Nigdy nie zdarzyło mi się, aby z wampirzej matki nie urodził się wampir.
Dokładnie. Alba jest dorosła i da obie radę, nawet jeśli będzie w ciąży. Nie chcę jej wciąż przedstawiać jako ofiary. Myślę, że czas najwyższy, aby naprawdę dorosła
Stephenowa No odcinek wyszedł mi rekordowy. Ze 3h się męczyłam ze zmianą rozdzielczości i samym pisaniem. Imiona zbyt dziwne. Do polskich nie mogę się przekonać. Lepiej czyta mi się takie u innych, niż u mnie. Jedyne, które było przemyślane to Alba

Reszta to z seriali, oraz moja radosna twórczość.
Meggie "Powieściosimopisarka" -Lubię to!

Kolejny odcinek czeka na niższe temperatury. Dziś tak zgrzał mi się pecet, że przestała działać karta dźwiękowa

Na szczęście jej przeszło.
skierka Szczerze powiedziawszy, też się cieszę, że wraca do domu. Miasto ma piękne widoki, ale mało atrakcji. No i wszystkie budynki, typu szpital, są zastąpione tymi dziwnym wejściami, które wyglądają jak metro.
[b]Trykuu.[/b ]No ta moja bohaterka ma tendencję do samozagłady, nie powiem. Mam nadzieję, że zmądrzeje
Voice Jak Meggie zauważyła, stosunek był. Nie chciałam wstawiać zdjęć wybrzuszonej kołdry, że niby coś się tam dzieje, a na bardziej hot foty nie ma co liczyć, bo gram bez pose playera.
Po długim przynudzaniu musiało się rozkręcić. Wcześniej planowałam dłużej ją potrzymać w Lunar Lakes, ale nawet dla mnie robiło się to nudne. Dlatego come back. Tyle, że nie do rodziców.
eyvee No w domu nie bardzo. Landerowie się wyprowadzili. Pisałam chyba o tym w 3 odcinku? Jak nie to sorry

Pomysły... hmm.. Dużo czytam, więc niektóre postacie mają charakter bohaterów z książek. Np. Astala to Pani X z "Niani w Nowym Jorku". Jeśli mam już bohatera to historia sama się pisze.
Nati W przyszłości spędziła ok. trzech lat. Jeszcze nie wiem, który rok będzie jak wróci.
easey A tam ciąża. Nie mam w simach niżu demograficznego

Btw. obijasz się moja droga. Wstawiaj mi tu swoje losy
Jako, że wielu z was martwi się o resztę Lander'ów, postaram się jakiś bonus wystrugać, albo coś. Na razie (zaspojleruję), zgodnie z moją metodą dodawania odcinków 2 na 2, w kolejce są losy Gibona. Czekam na moją ukochaną Wenę. Nie chcę tworzyć na siłę
Dzięki wszystkim za opnie. Miło mi, że tyle osób tutaj zagląda