![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i przekroczyliśmy 100! Wow
![]() anie Nigdy nie zdarzyło mi się, aby z wampirzej matki nie urodził się wampir. Dokładnie. Alba jest dorosła i da obie radę, nawet jeśli będzie w ciąży. Nie chcę jej wciąż przedstawiać jako ofiary. Myślę, że czas najwyższy, aby naprawdę dorosła ![]() Stephenowa No odcinek wyszedł mi rekordowy. Ze 3h się męczyłam ze zmianą rozdzielczości i samym pisaniem. Imiona zbyt dziwne. Do polskich nie mogę się przekonać. Lepiej czyta mi się takie u innych, niż u mnie. Jedyne, które było przemyślane to Alba ![]() Meggie "Powieściosimopisarka" -Lubię to! ![]() ![]() skierka Szczerze powiedziawszy, też się cieszę, że wraca do domu. Miasto ma piękne widoki, ale mało atrakcji. No i wszystkie budynki, typu szpital, są zastąpione tymi dziwnym wejściami, które wyglądają jak metro. [b]Trykuu.[/b ]No ta moja bohaterka ma tendencję do samozagłady, nie powiem. Mam nadzieję, że zmądrzeje ![]() Voice Jak Meggie zauważyła, stosunek był. Nie chciałam wstawiać zdjęć wybrzuszonej kołdry, że niby coś się tam dzieje, a na bardziej hot foty nie ma co liczyć, bo gram bez pose playera. Po długim przynudzaniu musiało się rozkręcić. Wcześniej planowałam dłużej ją potrzymać w Lunar Lakes, ale nawet dla mnie robiło się to nudne. Dlatego come back. Tyle, że nie do rodziców. eyvee No w domu nie bardzo. Landerowie się wyprowadzili. Pisałam chyba o tym w 3 odcinku? Jak nie to sorry ![]() Pomysły... hmm.. Dużo czytam, więc niektóre postacie mają charakter bohaterów z książek. Np. Astala to Pani X z "Niani w Nowym Jorku". Jeśli mam już bohatera to historia sama się pisze. Nati W przyszłości spędziła ok. trzech lat. Jeszcze nie wiem, który rok będzie jak wróci. easey A tam ciąża. Nie mam w simach niżu demograficznego ![]() ![]() Jako, że wielu z was martwi się o resztę Lander'ów, postaram się jakiś bonus wystrugać, albo coś. Na razie (zaspojleruję), zgodnie z moją metodą dodawania odcinków 2 na 2, w kolejce są losy Gibona. Czekam na moją ukochaną Wenę. Nie chcę tworzyć na siłę ![]() Dzięki wszystkim za opnie. Miło mi, że tyle osób tutaj zagląda ![]()
reality bites Ostatnio edytowane przez Kicaj : 05.07.2012 - 21:03 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|