Cytat:
Originally posted by Kama+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kama)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>GGA. NIe mozna wstawiac zdjec z komentarzem czy o co ci chodzi? Ja mam fotostory ze zdjeciami i z komentarzem ale jak nie mozna to nie wstawie.
[/b]
|
Cytat:
Originally posted by Kama+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kama)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>GGA! mam problemik. pokazuje mi sie ze Dynamiczne strony w tagach są niedozwolone. pomoz 
EDIT: chyba cos zle zrozumialam z tamtych postow co ty pisalas o tych komentarzach
EDIT 2: jak cos to podam historie bez tekstu czyli BEZ KOMENTARZA
[/b]
|
<!--QuoteBegin-Agita@
Kama, jak ja chcę wkleić sobie jakieś zdjątko pokazuje mi się ten sam komunikat!
[/quote]
<!--QuoteBegin-oleczka
mam bardzzo duzy klopot z wklejaniem zdjec niechca mi sie wcale wklejac :/
[/quote]
Dynamiczne strony w tagach...

Wiem... Po prostu chodzi o nazwę pliku.. najłatwiej jest założyć konto w interii i dawać proste nazwy zdjęciom (proponuję numerki). Wtedy powinno być wszystko ok w linkach
Co do problemów z umieszczaniem zdjęć to zamieszczałam linki do pomocy na wcześniejszych stronach
Jeszcze raz tłumaczę, że w tym temacie chodzi o to, żeby umieszczać tu posty z fotostory: obrazki+ text opowieści (ewentualnie zapowiedzi fotostorów). Jeśli umieszczacie fotostory, nikt wam nie zabrania dodać jakiś komentarz na temat poprzednich opowieści

Jednak posty zawierające TYLKO komentarze są usuwane żeby nie zaśmiecać tematu

Dlatego opinie o foto-opowieściach najlepiej wysyłać PM`em bezpośrednio do twórców