Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 21.06.2004, 00:07   #11
.:GGA:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Kama+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kama)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>GGA. NIe mozna wstawiac zdjec z komentarzem czy o co ci chodzi? Ja mam fotostory ze zdjeciami i z komentarzem ale jak nie mozna to nie wstawie.
[/b]

Cytat:
Originally posted by Kama+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kama)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>GGA! mam problemik. pokazuje mi sie ze Dynamiczne strony w tagach są niedozwolone. pomoz
EDIT: chyba cos zle zrozumialam z tamtych postow co ty pisalas o tych komentarzach
EDIT 2: jak cos to podam historie bez tekstu czyli BEZ KOMENTARZA
[/b]

<!--QuoteBegin-Agita
@
Kama, jak ja chcę wkleić sobie jakieś zdjątko pokazuje mi się ten sam komunikat!
[/quote]

<!--QuoteBegin-oleczka

mam bardzzo duzy klopot z wklejaniem zdjec niechca mi sie wcale wklejac :/
[/quote]

Dynamiczne strony w tagach... Wiem... Po prostu chodzi o nazwę pliku.. najłatwiej jest założyć konto w interii i dawać proste nazwy zdjęciom (proponuję numerki). Wtedy powinno być wszystko ok w linkach

Co do problemów z umieszczaniem zdjęć to zamieszczałam linki do pomocy na wcześniejszych stronach

Jeszcze raz tłumaczę, że w tym temacie chodzi o to, żeby umieszczać tu posty z fotostory: obrazki+ text opowieści (ewentualnie zapowiedzi fotostorów). Jeśli umieszczacie fotostory, nikt wam nie zabrania dodać jakiś komentarz na temat poprzednich opowieści Jednak posty zawierające TYLKO komentarze są usuwane żeby nie zaśmiecać tematu Dlatego opinie o foto-opowieściach najlepiej wysyłać PM`em bezpośrednio do twórców

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania