Cytat:
Napisał Stephenowa
Ooooo. Szybko z tym berbeciem, ale dobrze, że Chris się ucieszył.
|
Szybko niestety, bo chciałam jak najszybciej mieć maluszka
Cytat:
Napisał Bindi
Poczciwa psina z Roxie wyrosła. Sesja zdjeciowa zakochanych wyszła super 
|
Dziękuję

Całe szczęście, że psinka jest spokojna i nie broi
Cytat:
Napisał jErzy
OO J3Jłu dz!ekłuJe c! mOOJ4 śuo!T4śNOO-kOOch4N4 ff4LL3NOO-m4r$J4NkOO  3 LOOV3 &%!^^
|
4l3Ż N!3M44 Z4 c00 m0ooj4 n4jwsp4nNn!4lsSz4 M4rSsJ4Nk0ooo ! #*& L0OOFFFF

^^
Cytat:
Napisał milkie
o nie, żadnych chłopców!
|
Jestem tego samego zdania!

Dziękuję za komentarz

3
Cytat:
Napisał Meggie
Już nie mogę się doczekać jak będzie wyglądać
|
Dzisiaj się przekonasz

Dziękuję za komentarz

33
Cytat:
Napisał Shattered
Zdjęcie z gwiazdami i drzewem jest niesamowite
|
Dziękuję

Też mi się najbardziej podoba, kocham je
Cytat:
Napisał Kicaj
Piesek fajny, pyszczek ma troszkę za długi, ale ogółem jest słodki.
|
Wiem, wiem

Nie chcę nic przy nim grzebać, bo on nie był stworzony przeze mnie, tylko zaadoptowany na ślepo (obrazki w adopcji mi się nie pojawiały O.o) i zostawiłam go tak, jak jest
Cytat:
Napisał eyvee
noooo i wreszcie sa razem ;d idealnie do siebie pasuja ;d ten kolor scian w sypialni mnie rozbroil xD Roxie wyrosla na fajna psine ;d a ja tam wole chlopcow niz dziewczynki w simach xd < moze dlatego ze lepiej mi wychodza jak dorastaja Q.Q hehehe...>
|
Cytat:
Napisał Horsez
sesja zajedwabista.
parka z nich przepiękna czekam na dzidziulkę!!
|
Dziękuję za komentarze

----------------------------------
Witam po krótkiej przerwie

Odcinek z dedykacją dla wszystkich komentujących, jesteście wspaniali

. Żeby nie przedłużać... Zapraszam do czytania
Rodzina Star
Caroline była gotowa na dziecko, coraz lepiej sobie radziła w roli przyszłej mamy, dbała o siebie i nienarodzone jeszcze dziecko na ile to było możliwe. Chris pomagał jej we wszystkim, dzięki niemu całe dnie poświęcała się pasji - pisaniu. Była w trakcie tworzenia nowej książki zatytułowanej "Wampiry w Appaloosa Plains?". Jej przyjaciółka bada sprawy paranormalne i to ona wpadła na pomysł napisania książki o krwiopijcach.
Brunetka bardzo zdrowo się odżywiała. Musiała zrezygnować z ukochanych chipsów, lodów i batoników na cześć owoców i warzyw... Najczęściej jadała surówki i sałatki.

Chris był najszczęśliwszym mężczyzną na świecie... Nie mógł się doczekać porodu. Kochał matkę jego nienarodzonego dzieciątka. Robił wszystko, by była szczęśliwa. Pomagał jej w każdym zadaniu i przejął jej wszystkie obowiązki - codziennie chodził do sklepu po świeże produkty dla swej ukochanej...

Niestety - nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie... Musiałam jej dać arbuzy!

Ale jeśli następnym razem będzie w ciąży, to dam jej jabłka... Marzyłam o dziewczynce!

33333.

Będąc w ciąży nie zapominała o swoim skarbie, który niedawno urósł i przybyło im obowiązków... Roxie była wspaniałym psem - nie było z nią żadnego problemu. Uwielbiała, gdy Caroline ją czesała...

... a Chris wyprowadzał na dłuuuugie spacery.

Czas mijał. Pewnego dnia, gdy dziewczyna przeszła się do parku, paparazzi zauważyli dużego rozmiaru brzuch, Caroline była wtedy w dziewiątym miesiącu. Rozeszły się plotki i od tamtego momentu głównym tematem gazet i portali plotkarskich było nieślubne dziecko Caroline i Chrisa. Pierwsze dni para znosiła bardzo ciężko, jednak z czasem na zaczepki reagowali śmiechem.
Nadszedł wspaniały dzień - na świat przyszła mała Emily.
Przepraszam za brak zdjęć porodu i dziecka jako niemowlęcia, ale przypadkowo ściągnęłam jakieś defaulty i powstał potwór, musiałam wywołać zmianę wieku i dopiero potem zmieniłam strój...

Malutka była oczkiem w głowie rodziców. Do najpiękniejszych nie należała, no ale...
Emily była bardzo żywiołowa, często budziła w nocy. By para mogła sobie odpocząć, zanosili małą do rodziców Chrisa - kochali wnuczkę i chcieli spędzać z nią jak najwięcej czasu. Tak było też pewnego dnia... Caroline została sama w domu, odpoczywała po ciężkiej nocy i dokańczała swoją książkę. Usłyszała dzwonek do drzwi.
" Pewnie Chris już wrócił od teściów. " - pomyślała. Nikogo jednak za drzwiami nie było... Do czasu. Dziewczyna miała już wracać do pisania, gdy poczuła, że ktoś z wielką siłą łapie ją za rękę i przyciąga do siebie, a następnie uderza. Zemdlała. Skończyłoby się to fatalnie, jednak do domu wracał Chris i zauważył całą akcję. Naskoczył na oprawcę, a ten szybko uciekł, zrzucając dziewczynę na podłogę.

Długi czas Caroline nie mogła dojść do siebie. Szybko jednak dowiedziała się, co tak właściwie zaszło: Logan bał się, że dziewczyna zna jego sekret, więc nasłał na nią swego przyjaciela, który również posiada paranormalne moce. Wampiry istnieją, a Caroline i jej rodzinie grozi niebezpieczeństwo. Z miasta wyprowadzić się nie chcieli, ale przyspieszyli zmianę domu. Przeprowadzili się do nowoczesnej willi.

Pragnęli, by Emily i Roxie były bezpieczne. Dekorowanie nowego domu było świetną zabawą i dzięki temu wszyscy szybko zapomnieli o całym wydarzeniu.
Mała w nowym łóżeczku:

Caroline i Chris byli jedną z najsławniejszych par w Appaloosa Plains. Paparazzi posunęli się krok do przodu i wchodzili im do domu O.o

Chłopak robił wszystko, by matka jego dziecka zapomniała o całym zdarzeniu, o życiu wśród wampirów i sławy...

.. i pewnego dnia się jej oświadczył

Kupił jej piękną sukienkę i pierścionek.

To nie koniec wydarzeń tego dnia - po zaręczynach nadszedł czas na ślub.

Rozmawiali kiedyś o tym pięknym dniu i razem zdecydowali, że nie zaproszą nikogo, wezmą ślub prywatny. Tak też się stało.

W końcu mogli zacząć normalnie żyć. Chris bawił się z małą całymi dniami...

... i dużo czasu poświęcał Roxie.

Caroline miała wtedy więcej czasu na dokończenie książki - a miała o czym pisać...
" Widziałam go na własne oczy. Te zimne, świecące oczy, ostre kły i zapach krwi... Wiem, że się jeszcze kiedyś spotkamy... "

-------------------
Teraz cztery bonusy ^^
1. Emily bawiąca się miśkiem

2. Ziewająca Roxie

3. Modnisia xD

4. Zdjęcie z dedykacją dla Panterki, bo chciał zobaczyć rodzinkę xD Wybacz, że nie użyłam żadnych póz, ale nie chciało mi się :< Emily jest w kojcu za nimi jakby co

Dziękuję za uwagę i proszę o komentarze