View Single Post
stare 23.08.2012, 21:22   #40
Fallen

Reputacja: 11
Smile Odp: Rodzinki Fallen

Cytat:
Napisał Stephenowa
Ooooo. Szybko z tym berbeciem, ale dobrze, że Chris się ucieszył.
Szybko niestety, bo chciałam jak najszybciej mieć maluszka
Cytat:
Napisał Bindi
Poczciwa psina z Roxie wyrosła. Sesja zdjeciowa zakochanych wyszła super
Dziękuję Całe szczęście, że psinka jest spokojna i nie broi
Cytat:
Napisał jErzy
OO J3Jłu dz!ekłuJe c! mOOJ4 śuo!T4śNOO-kOOch4N4 ff4LL3NOO-m4r$J4NkOO 3 LOOV3 &%!^^
4l3Ż N!3M44 Z4 c00 m0ooj4 n4jwsp4nNn!4lsSz4 M4rSsJ4Nk0ooo ! #*& L0OOFFFF ^^
Cytat:
Napisał milkie
o nie, żadnych chłopców!
Jestem tego samego zdania! Dziękuję za komentarz 3
Cytat:
Napisał Meggie
Już nie mogę się doczekać jak będzie wyglądać
Dzisiaj się przekonasz Dziękuję za komentarz 33
Cytat:
Napisał Shattered
Zdjęcie z gwiazdami i drzewem jest niesamowite
Dziękuję Też mi się najbardziej podoba, kocham je
Cytat:
Napisał Kicaj
Piesek fajny, pyszczek ma troszkę za długi, ale ogółem jest słodki.
Wiem, wiem Nie chcę nic przy nim grzebać, bo on nie był stworzony przeze mnie, tylko zaadoptowany na ślepo (obrazki w adopcji mi się nie pojawiały O.o) i zostawiłam go tak, jak jest
Cytat:
Napisał eyvee
noooo i wreszcie sa razem ;d idealnie do siebie pasuja ;d ten kolor scian w sypialni mnie rozbroil xD Roxie wyrosla na fajna psine ;d a ja tam wole chlopcow niz dziewczynki w simach xd < moze dlatego ze lepiej mi wychodza jak dorastaja Q.Q hehehe...>
Cytat:
Napisał Horsez
sesja zajedwabista.
parka z nich przepiękna czekam na dzidziulkę!!
Dziękuję za komentarze
----------------------------------
Witam po krótkiej przerwie Odcinek z dedykacją dla wszystkich komentujących, jesteście wspaniali . Żeby nie przedłużać... Zapraszam do czytania
Rodzina Star
Caroline była gotowa na dziecko, coraz lepiej sobie radziła w roli przyszłej mamy, dbała o siebie i nienarodzone jeszcze dziecko na ile to było możliwe. Chris pomagał jej we wszystkim, dzięki niemu całe dnie poświęcała się pasji - pisaniu. Była w trakcie tworzenia nowej książki zatytułowanej "Wampiry w Appaloosa Plains?". Jej przyjaciółka bada sprawy paranormalne i to ona wpadła na pomysł napisania książki o krwiopijcach.
Brunetka bardzo zdrowo się odżywiała. Musiała zrezygnować z ukochanych chipsów, lodów i batoników na cześć owoców i warzyw... Najczęściej jadała surówki i sałatki.

Chris był najszczęśliwszym mężczyzną na świecie... Nie mógł się doczekać porodu. Kochał matkę jego nienarodzonego dzieciątka. Robił wszystko, by była szczęśliwa. Pomagał jej w każdym zadaniu i przejął jej wszystkie obowiązki - codziennie chodził do sklepu po świeże produkty dla swej ukochanej...

Niestety - nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie... Musiałam jej dać arbuzy! Ale jeśli następnym razem będzie w ciąży, to dam jej jabłka... Marzyłam o dziewczynce! 33333.

Będąc w ciąży nie zapominała o swoim skarbie, który niedawno urósł i przybyło im obowiązków... Roxie była wspaniałym psem - nie było z nią żadnego problemu. Uwielbiała, gdy Caroline ją czesała...

... a Chris wyprowadzał na dłuuuugie spacery.

Czas mijał. Pewnego dnia, gdy dziewczyna przeszła się do parku, paparazzi zauważyli dużego rozmiaru brzuch, Caroline była wtedy w dziewiątym miesiącu. Rozeszły się plotki i od tamtego momentu głównym tematem gazet i portali plotkarskich było nieślubne dziecko Caroline i Chrisa. Pierwsze dni para znosiła bardzo ciężko, jednak z czasem na zaczepki reagowali śmiechem.
Nadszedł wspaniały dzień - na świat przyszła mała Emily.
Przepraszam za brak zdjęć porodu i dziecka jako niemowlęcia, ale przypadkowo ściągnęłam jakieś defaulty i powstał potwór, musiałam wywołać zmianę wieku i dopiero potem zmieniłam strój...

Malutka była oczkiem w głowie rodziców. Do najpiękniejszych nie należała, no ale...
Emily była bardzo żywiołowa, często budziła w nocy. By para mogła sobie odpocząć, zanosili małą do rodziców Chrisa - kochali wnuczkę i chcieli spędzać z nią jak najwięcej czasu. Tak było też pewnego dnia... Caroline została sama w domu, odpoczywała po ciężkiej nocy i dokańczała swoją książkę. Usłyszała dzwonek do drzwi.
" Pewnie Chris już wrócił od teściów. " - pomyślała. Nikogo jednak za drzwiami nie było... Do czasu. Dziewczyna miała już wracać do pisania, gdy poczuła, że ktoś z wielką siłą łapie ją za rękę i przyciąga do siebie, a następnie uderza. Zemdlała. Skończyłoby się to fatalnie, jednak do domu wracał Chris i zauważył całą akcję. Naskoczył na oprawcę, a ten szybko uciekł, zrzucając dziewczynę na podłogę.

Długi czas Caroline nie mogła dojść do siebie. Szybko jednak dowiedziała się, co tak właściwie zaszło: Logan bał się, że dziewczyna zna jego sekret, więc nasłał na nią swego przyjaciela, który również posiada paranormalne moce. Wampiry istnieją, a Caroline i jej rodzinie grozi niebezpieczeństwo. Z miasta wyprowadzić się nie chcieli, ale przyspieszyli zmianę domu. Przeprowadzili się do nowoczesnej willi.

Pragnęli, by Emily i Roxie były bezpieczne. Dekorowanie nowego domu było świetną zabawą i dzięki temu wszyscy szybko zapomnieli o całym wydarzeniu.
Mała w nowym łóżeczku:

Caroline i Chris byli jedną z najsławniejszych par w Appaloosa Plains. Paparazzi posunęli się krok do przodu i wchodzili im do domu O.o

Chłopak robił wszystko, by matka jego dziecka zapomniała o całym zdarzeniu, o życiu wśród wampirów i sławy...

.. i pewnego dnia się jej oświadczył Kupił jej piękną sukienkę i pierścionek.

To nie koniec wydarzeń tego dnia - po zaręczynach nadszedł czas na ślub. Rozmawiali kiedyś o tym pięknym dniu i razem zdecydowali, że nie zaproszą nikogo, wezmą ślub prywatny. Tak też się stało.

W końcu mogli zacząć normalnie żyć. Chris bawił się z małą całymi dniami...

... i dużo czasu poświęcał Roxie.

Caroline miała wtedy więcej czasu na dokończenie książki - a miała o czym pisać...
" Widziałam go na własne oczy. Te zimne, świecące oczy, ostre kły i zapach krwi... Wiem, że się jeszcze kiedyś spotkamy... "

-------------------
Teraz cztery bonusy ^^
1. Emily bawiąca się miśkiem

2. Ziewająca Roxie

3. Modnisia xD

4. Zdjęcie z dedykacją dla Panterki, bo chciał zobaczyć rodzinkę xD Wybacz, że nie użyłam żadnych póz, ale nie chciało mi się :< Emily jest w kojcu za nimi jakby co

Dziękuję za uwagę i proszę o komentarze