![]() |
#11 | |||||||||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------------------------------- Witam po krótkiej przerwie ![]() ![]() ![]() Rodzina Star Caroline była gotowa na dziecko, coraz lepiej sobie radziła w roli przyszłej mamy, dbała o siebie i nienarodzone jeszcze dziecko na ile to było możliwe. Chris pomagał jej we wszystkim, dzięki niemu całe dnie poświęcała się pasji - pisaniu. Była w trakcie tworzenia nowej książki zatytułowanej "Wampiry w Appaloosa Plains?". Jej przyjaciółka bada sprawy paranormalne i to ona wpadła na pomysł napisania książki o krwiopijcach. Brunetka bardzo zdrowo się odżywiała. Musiała zrezygnować z ukochanych chipsów, lodów i batoników na cześć owoców i warzyw... Najczęściej jadała surówki i sałatki. ![]() ![]() Chris był najszczęśliwszym mężczyzną na świecie... Nie mógł się doczekać porodu. Kochał matkę jego nienarodzonego dzieciątka. Robił wszystko, by była szczęśliwa. Pomagał jej w każdym zadaniu i przejął jej wszystkie obowiązki - codziennie chodził do sklepu po świeże produkty dla swej ukochanej... ![]() Niestety - nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie... Musiałam jej dać arbuzy! ![]() ![]() ![]() Będąc w ciąży nie zapominała o swoim skarbie, który niedawno urósł i przybyło im obowiązków... Roxie była wspaniałym psem - nie było z nią żadnego problemu. Uwielbiała, gdy Caroline ją czesała... ![]() ... a Chris wyprowadzał na dłuuuugie spacery. ![]() Czas mijał. Pewnego dnia, gdy dziewczyna przeszła się do parku, paparazzi zauważyli dużego rozmiaru brzuch, Caroline była wtedy w dziewiątym miesiącu. Rozeszły się plotki i od tamtego momentu głównym tematem gazet i portali plotkarskich było nieślubne dziecko Caroline i Chrisa. Pierwsze dni para znosiła bardzo ciężko, jednak z czasem na zaczepki reagowali śmiechem. Nadszedł wspaniały dzień - na świat przyszła mała Emily. Przepraszam za brak zdjęć porodu i dziecka jako niemowlęcia, ale przypadkowo ściągnęłam jakieś defaulty i powstał potwór, musiałam wywołać zmianę wieku i dopiero potem zmieniłam strój... ![]() ![]() Malutka była oczkiem w głowie rodziców. Do najpiękniejszych nie należała, no ale... ![]() Emily była bardzo żywiołowa, często budziła w nocy. By para mogła sobie odpocząć, zanosili małą do rodziców Chrisa - kochali wnuczkę i chcieli spędzać z nią jak najwięcej czasu. Tak było też pewnego dnia... Caroline została sama w domu, odpoczywała po ciężkiej nocy i dokańczała swoją książkę. Usłyszała dzwonek do drzwi. " Pewnie Chris już wrócił od teściów. " - pomyślała. Nikogo jednak za drzwiami nie było... Do czasu. Dziewczyna miała już wracać do pisania, gdy poczuła, że ktoś z wielką siłą łapie ją za rękę i przyciąga do siebie, a następnie uderza. Zemdlała. Skończyłoby się to fatalnie, jednak do domu wracał Chris i zauważył całą akcję. Naskoczył na oprawcę, a ten szybko uciekł, zrzucając dziewczynę na podłogę. ![]() ![]() Długi czas Caroline nie mogła dojść do siebie. Szybko jednak dowiedziała się, co tak właściwie zaszło: Logan bał się, że dziewczyna zna jego sekret, więc nasłał na nią swego przyjaciela, który również posiada paranormalne moce. Wampiry istnieją, a Caroline i jej rodzinie grozi niebezpieczeństwo. Z miasta wyprowadzić się nie chcieli, ale przyspieszyli zmianę domu. Przeprowadzili się do nowoczesnej willi. ![]() Pragnęli, by Emily i Roxie były bezpieczne. Dekorowanie nowego domu było świetną zabawą i dzięki temu wszyscy szybko zapomnieli o całym wydarzeniu. Mała w nowym łóżeczku: ![]() ![]() Caroline i Chris byli jedną z najsławniejszych par w Appaloosa Plains. Paparazzi posunęli się krok do przodu i wchodzili im do domu O.o ![]() Chłopak robił wszystko, by matka jego dziecka zapomniała o całym zdarzeniu, o życiu wśród wampirów i sławy... ![]() .. i pewnego dnia się jej oświadczył ![]() ![]() To nie koniec wydarzeń tego dnia - po zaręczynach nadszedł czas na ślub. ![]() ![]() ![]() W końcu mogli zacząć normalnie żyć. Chris bawił się z małą całymi dniami... ![]() ... i dużo czasu poświęcał Roxie. ![]() Caroline miała wtedy więcej czasu na dokończenie książki - a miała o czym pisać... " Widziałam go na własne oczy. Te zimne, świecące oczy, ostre kły i zapach krwi... Wiem, że się jeszcze kiedyś spotkamy... " ![]() ------------------- Teraz cztery bonusy ^^ 1. Emily bawiąca się miśkiem ![]() ![]() 2. Ziewająca Roxie ![]() ![]() 3. Modnisia xD ![]() 4. Zdjęcie z dedykacją dla Panterki, bo chciał zobaczyć rodzinkę xD Wybacz, że nie użyłam żadnych póz, ale nie chciało mi się :< Emily jest w kojcu za nimi jakby co ![]() ![]() Dziękuję za uwagę i proszę o komentarze ![]() ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|