View Single Post
stare 01.09.2012, 16:27   #34
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Nudne historie by Ll

Od paru dni nie włączyłam Simsów. Było pare powodów m.in. czekam na Nie z Tego Świata , brak pomysłów na perypetie itp. Jak pisałam w pierwszej notce ta historia jest daleko do przodu , Michelle nie żyje , ma prapraprawnuki itp. Popatrzyłam na wszystkich m. dorosłych z klanu i mam strasznie dużo singli
Niby ok , ale niestety jest ich wiele i potrzebuję kandydatów na żony/mężów itp.
Więc ta notka to jest pewnego rodzaju kasting. Proszę o wysyłanie Simów na ich miłości.

1. Grant Bling. Pracuje jako sportowiec w miejscowym stadionie. Sport jest jego pasją. Wychowywał się z matką , jednak jako nastolatek uciekł ze swoim młodszym bratem z domu. Obecnie mieszka u ojca

2.Bliźniacy Darryl. Brunet - Alejandro jest piosenkarzem. Ma na razie jedną na oku. W liceum przeżył nieudaną miłość. Steven natomiast dorabia jako DJ i też szuka miłości. Są wampirami.

Alejandro

Steven

3.Jenny & Rodney Striker - są rodzeństwem. Maszkarony , więc brzydale tutaj są potrzebni

4. Sedrick Bling - młodszy brat Granta. Rudzielec po matce. Uwielbia przyrodę , jest miły , interesuje się polityką (nastolatek)

5. Delia Belle - interesuje się sztuką , chętnie wybierze się na imprezę , lubi także czytać książki

6. Katherine Chique - Gdy była nastolatką umarli jej rodzice , wychowywała się ze starszą siostrą. Jej marzeniem jest zostać detektywem.

7. Layla Chique - siostra bliźniacza Katherine i Nathana. Uwielbia sztukę i gotowanie (po ojcu)

8.Lilly Chique - miał być chłopak , ale jak wyszła dziewczyna rodzice nadali jej losowe imię. Pracuje jako aktorka.

9.Florence Darryl - młodsza siostra bliźniaków. Uwielbia sztukę i przyrodę. Nie ma planów na przyszłość.

10. Nathan Chique - fajtłapa , życiowy przegraniec