![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Od paru dni nie włączyłam Simsów. Było pare powodów m.in. czekam na Nie z Tego Świata , brak pomysłów na perypetie itp. Jak pisałam w pierwszej notce ta historia jest daleko do przodu , Michelle nie żyje , ma prapraprawnuki itp. Popatrzyłam na wszystkich m. dorosłych z klanu i mam strasznie dużo singli
![]() Niby ok , ale niestety jest ich wiele i potrzebuję kandydatów na żony/mężów itp. Więc ta notka to jest pewnego rodzaju kasting. Proszę o wysyłanie Simów na ich miłości. 1. Grant Bling. Pracuje jako sportowiec w miejscowym stadionie. Sport jest jego pasją. Wychowywał się z matką , jednak jako nastolatek uciekł ze swoim młodszym bratem z domu. Obecnie mieszka u ojca ![]() ![]() 2.Bliźniacy Darryl. Brunet - Alejandro jest piosenkarzem. Ma na razie jedną na oku. W liceum przeżył nieudaną miłość. Steven natomiast dorabia jako DJ i też szuka miłości. Są wampirami. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alejandro ![]() Steven ![]() ![]() 3.Jenny & Rodney Striker - są rodzeństwem. Maszkarony , więc brzydale tutaj są potrzebni ![]() 4. Sedrick Bling - młodszy brat Granta. Rudzielec po matce. Uwielbia przyrodę , jest miły , interesuje się polityką (nastolatek) ![]() 5. Delia Belle - interesuje się sztuką , chętnie wybierze się na imprezę , lubi także czytać książki ![]() ![]() ![]() 6. Katherine Chique - Gdy była nastolatką umarli jej rodzice , wychowywała się ze starszą siostrą. Jej marzeniem jest zostać detektywem. ![]() 7. Layla Chique - siostra bliźniacza Katherine i Nathana. Uwielbia sztukę i gotowanie (po ojcu) ![]() 8.Lilly Chique - miał być chłopak , ale jak wyszła dziewczyna rodzice nadali jej losowe imię. Pracuje jako aktorka. ![]() 9.Florence Darryl - młodsza siostra bliźniaków. Uwielbia sztukę i przyrodę. Nie ma planów na przyszłość. ![]() 10. Nathan Chique - fajtłapa , życiowy przegraniec ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|