Temat: Alice Waters
View Single Post
stare 01.09.2012, 19:04   #77
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Alice Waters

Cytat:
poznaj Oliwię, moją żonę.
Psst, są w Anglii, więc raczej Olivię ;]

Ahaha, Alice po mistrzowsku przeprowadziła tą rozmowę xD Też tak chcę!
Cytat:
- Ponieważ wciąż cię kocham.
<wybucha śmiechem>
Ohoho, taka zwykła pokojówka a tylu adoratorów!

Jak szybko się to potoczyło! Przynajmniej od razu przeszli do konkretów!
Alice miała tyle wątpliwości, ale wolała nie ryzykować - czyżby doświadczenie ją tego nauczyło? W sumie nie dziwię się jej - może zostawić wszystko tak jak jest byłoby najprostsze? A może po prostu mimo wszystko nie chciała wracać do tego, co było?
Chyba, że to "żegnaj" miało być takim zwyczajnym pożegnaniem, jakby się mieli zobaczyć za parę dni ;] Aczkolwiek coś mi się nie wydaje. Albo hm, chciała, żeby Isador jej udowodnił, że jest jej wart i że mu naprawdę zależy?

I to jego nagłe zniknięcie... Chciałabym mieć jakiś pomysł, o co mogło chodzić, ale niestety nic z tego

Wiesz, że hotel świetny. Nie komentowałam co prawda nowych pokojów, które dodałeś do tematu, bo nie napisałabym niczego nowego - są boskie po prostu. Jak i cały budynek. Zazdroszczę chęci i wyczucia stylu, szczególnie takiego bardziej górnolotnego. Mnie zawsze tego brakowało No ale ja lubię tworzyć coś "głębszego" ukryte pod warstwą pospolitości.

Zdjęcia to majstersztyk, ale chyba się powtarzam? ;]
I nie doszukałam się błędów
Nie daję gwarancji, że następny odcinek skomentuję równie szybko jak ten, ale mimo wszystko chciałabym, żeby się pojawił się w mniejszym odstępie czasowym.

10/10

Ostatnio edytowane przez Liv : 01.09.2012 - 19:18
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem