|
![]() |
#1 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Ahaha, Alice po mistrzowsku przeprowadziła tą rozmowę xD Też tak chcę! ![]() Cytat:
Ohoho, taka zwykła pokojówka a tylu adoratorów! ![]() Jak szybko się to potoczyło! Przynajmniej od razu przeszli do konkretów! Alice miała tyle wątpliwości, ale wolała nie ryzykować - czyżby doświadczenie ją tego nauczyło? W sumie nie dziwię się jej - może zostawić wszystko tak jak jest byłoby najprostsze? A może po prostu mimo wszystko nie chciała wracać do tego, co było? Chyba, że to "żegnaj" miało być takim zwyczajnym pożegnaniem, jakby się mieli zobaczyć za parę dni ;] Aczkolwiek coś mi się nie wydaje. Albo hm, chciała, żeby Isador jej udowodnił, że jest jej wart i że mu naprawdę zależy? I to jego nagłe zniknięcie... Chciałabym mieć jakiś pomysł, o co mogło chodzić, ale niestety nic z tego ![]() Wiesz, że hotel świetny. Nie komentowałam co prawda nowych pokojów, które dodałeś do tematu, bo nie napisałabym niczego nowego - są boskie po prostu. Jak i cały budynek. Zazdroszczę chęci i wyczucia stylu, szczególnie takiego bardziej górnolotnego. Mnie zawsze tego brakowało ![]() Zdjęcia to majstersztyk, ale chyba się powtarzam? ;] I nie doszukałam się błędów ![]() Nie daję gwarancji, że następny odcinek skomentuję równie szybko jak ten, ale mimo wszystko chciałabym, żeby się pojawił się w mniejszym odstępie czasowym. 10/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 01.09.2012 - 19:18 |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, nareszcie mam co czytać! Już zaczynałam się bać, że forum wymarło.
Jest coś, co mnie w tym FS niezmiernie irytuje, a co więcej, nie pozwala w pełni cieszyć się lekturą - długie przerwy pomiędzy odcinkami! Fabuła nie jest prosta (i chwała Ci za to), czas akcji niezbyt mi bliski (co dodaje uroku, ale też utrudnia), więc, jeśli nie czytam tego dość płynnie, tzn. jeden odcinek za drugim, to po prostu się gubię i muszę wracać do poprzednich części, i to mnie właśnie wkurza ![]() ![]() Poprzez zdjęcia uderza profesjonalizm i tu, jak rozumiem, pokłony w stronę Larandil ![]() Oryginalne, tajemnicze, nieprzewidywalne, wytworne albo, jak napisała Liv, górnolotne - tak określiłabym Twoje opowiadanie. Cały czas zastanawiałam się, gdzie się podział Thomas, a tu proszę - szlaja się z jakąś...wredną babą! Gustu co do kobiet to mu nie zazdroszczę w tym przypadku ![]() Alice jest moją bohaterką! ![]() Jeśli chodzi o sam tekst (od tego właściwie powinnam zacząć, bo o niego tu przecież chodzi), to wystarczy napisać, że to sama przyjemność móc go czytać. Ja rozumiem, że aby stworzyć tak wciągające opowiadanie potrzeba wiele czasu, ale...ja chcę więcej teraz! ![]() ![]() P.S.: Ostatnie zdjęcie zakrawa na arcydzieło! Nie wiedziałam, że można zrobić coś takiego ze zwykłej gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Poprawione. Już wcześniej chciałem to napisać, ale staram się dawać odpowiedź po dwóch komentarzach.
![]() Cytat:
![]() Powtarzaj się częściej. ![]() Jejku, to dobrze, bo ten odcinek naprawdę długo tworzyłem i bałem się, że ostatecznie wydam go z masą błędów mimo sprawdzania. Kamień z serca. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I w związku z tym chciałbym dodać, że wprowadziłem nową zasadę(podpatrzoną chyba z jakiegoś tematu Liv, hohoho). Zaczynam pisać dopiero wtedy, jak pojawi się minimum 5 komentarzy. Temat ma ponad dwa tysiące odwiedzin, ale niewiele osób komentuje. Napisanie jednego zdania naprawdę nie jest trudne, a przynajmniej mam pewność, że ktoś to czyta. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|